fbpx
17.1 C
New York City
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

Cum îmi personalizez pagina de pornire wordpress?

Puteți face acest lucru accesând Setări » Pagina de citire din zona de administrare WordPress. Apoi, trebuie să selectați opțiunea „O pagină statică” din secțiunea „Afișează pagina dvs. de pornire”. După aceea, mergeți mai departe și selectați paginile dvs. de pornire și de blog. Nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvați modificările” pentru a vă stoca setările.

Suna Acum

Apoi, Cum îmi personalizez pagina de pornire WordPress? Pentru a desemna pagina dvs. de pornire statică, mergeți la Site-urile mele → Personalizare → Setări pagina de pornire: Apoi, sub Afișări pagina principală, alegeți O pagină statică. Apoi, faceți clic pe lista derulantă Pagina de pornire și selectați pagina „Acasă” pe care ați creat-o ca pagină de pornire statică: Apoi, în meniul derulant al paginii Postări, selectați pagina „Postări” pe care ați creat-o.

În ceea ce privește acest lucru, Care sunt cele 5 moduri de a personaliza o temă WordPress? Pentru a începe să vă personalizați tema WordPress, accesați Aspect > Teme. Pe această pagină, localizați tema activă (Twenty Nineteen în cazul nostru) și faceți clic pe Personalizare lângă titlul acesteia. Pe pagina care se deschide, vă puteți modifica tema WordPress în timp real.

Suna Acum

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum schimb aspectul site-ului meu WordPress?

Pentru a face asta, accesați Aspect » Teme din bara laterală din stânga a panoului de administrare WordPress. Pe această pagină, trebuie să plasați cursorul mouse-ului peste tema pe care doriți să o utilizați și apoi faceți clic pe butonul Activare pentru a schimba tema WordPress. Acum puteți vizita pagina de pornire a site-ului dvs. pentru a vedea noua temă în acțiune.

Puteți personaliza complet WordPress?

Pe scurt, da, puteți personaliza tema WordPress, puteți merge pur și simplu la tabloul de bord WordPress > Aspect > Teme, Odată ce faceți clic pe linkul Teme, va apărea o pagină pe tabloul de bord care arată tema pe care ați instalat-o. Faceți clic pe opțiunea de personalizare pentru a edita și personaliza tema în timp real.

De ce nu pot edita pagina mea de pornire în WordPress?

Trebuie să creați și să publicați pagina de întâmpinare și apoi să o setați ca „prima pagină statică” la setări > citire. Dacă doriți ca o pagină de blog să arate și postări, trebuie să creați și o pagină de blog și să o publicați, apoi să o setați ca pagină „postări” la setări > citire. Multumesc mult!

Cum schimb HTML-ul paginii de start în WordPress?

Pasul 1: Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la pagina sau postarea pe care doriți să o modificați. Pasul 2: Selectați blocul pe care doriți să îl editați și va apărea un meniu deasupra blocului. Faceți clic pe cele trei puncte din partea dreaptă. Pasul 3: Selectați „Editați ca HTML” și veți putea adăuga codul dvs.

Care este cea mai ușor temă WordPress de personalizat?

Divi – Cea mai ușoară temă WordPress pentru începători

Fiecare element de pagină are o filă CSS personalizată. Există sute de demonstrații teme pre-proiectate pentru a genera un site web complet funcțional. (Aceste pornesc procesul de dezvoltare!) Cu Divi, utilizatorii pot previzualiza toate opțiunile de personalizare, permițând feedback instantaneu.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă
spot_img

ARTICOLE POPULARE