fbpx
11.4 C
New York City
luni, ianuarie 30, 2023

Cum pot seta marjele receptive?

Setați proprietatea css position:relative pentru părintele containerului. Definiți o anumită lățime pe container și setați marginile de sus și de jos la o valoare dorită și valorile stânga și dreapta la automat, astfel încât spațiul rămas va împărți întotdeauna în mod egal pe ambele părți.

De asemenea a fost întrebat, Cum setați marginile în funcție de dimensiunea ecranului?
Există o modalitate simplă de a trata marjele atunci când redimensionați ecranul. Lățimea containerului va fi fixă ​​și va fi în centrul ecranului. Prin urmare, marginile vor fi ajustate automat pentru a se potrivi cu restul ecranului.

În ceea ce privește acest, Cum funcționează marja automată?
Valoarea automată

Puteți seta proprietatea marginii la auto pentru a centra orizontal elementul în containerul său. Elementul va ocupa apoi lățimea specificată, iar spațiul rămas va fi împărțit în mod egal între marginile din stânga și din dreapta.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum ajustați marjele în HTML?

Ajustarea mărimii marjei unui element HTML cu CSS

Puteți elimina această marjă setând marja de sus și din stânga la zero. La fel ca umplutura și chenarul, dimensiunile anumitor laturi ale marginii pot fi setate folosind margin-left , margin-right , margin-top și margin-bottom .

Putem alinia un element setând margin-left și margin right?

Și acest lucru este de asemenea util, prin Praveen Kumar: Poți, dar suportul este limitat. Funcționează numai în Chrome și Safari.

Ce div înseamnă HTML?

: elementul Diviziune de conținut. Elementul HTML

este containerul generic pentru conținutul fluxului. Nu are niciun efect asupra conținutului sau aspectului până când este stilizat într-un fel folosind CSS (de exemplu, stilul este aplicat direct acestuia sau un fel de model de aspect precum Flexbox este aplicat elementului său părinte).

Cum folosești înălțimea minimă?

Definiție și utilizare

Dacă conținutul este mai mic decât înălțimea minimă, se va aplica înălțimea minimă. Dacă conținutul este mai mare decât înălțimea minimă, proprietatea min-height nu are efect.

Ce este conținutul de potrivire la înălțime?

Conținutul de potrivire se comportă ca conținut de potrivire (întindere). În practică, aceasta înseamnă că caseta va folosi spațiul disponibil, dar niciodată mai mult decât max-content . Când este utilizat ca dimensiune a casetei pentru lățime , înălțime , lățime minimă , înălțime minimă , lățime maximă și înălțime maximă, dimensiunile maxime și minime se referă la dimensiunea conținutului.

Cum folosești margin auto pentru a centra?

Pentru a centra orizontal un element bloc (cum ar fi

), utilizați margin: auto; Setarea lățimii elementului îl va împiedica să se întindă până la marginile recipientului său.

Când pot folosi margin auto?

„Dacă niciunul dintre cele trei nu este „auto”: dacă atât „margin-top” cât și „margin-bottom” sunt „auto”, rezolvați ecuația sub constrângerea suplimentară că cele două margini primesc valori egale…” Prin urmare, pentru un absolut elementul să fie centrat vertical, valorile sale de sus , înălțime și de jos nu ar trebui să fie automat .

De ce margine automată nu funcționează pe verticală?

Motiv: Problema cu vertical-align este că nu este bine compatibil cu toate browserele. Pentru referință, verificați acest link. Deci fara puncte omule. 🙁 Există instrumente care pot verifica dacă ceva funcționează pe alte browsere, așa că nu trebuie să vă bazați pe diagrame care etichetează în mod arbitrar lucrurile ca fiind cu erori…

Care este diferența dintre EM și REM?

Practic, atât rem, cât și em sunt unități scalabile și relative de dimensiune, dar cu em, unitatea este relativă la dimensiunea fontului elementului său părinte, în timp ce unitatea rem este doar relativă la dimensiunea fontului rădăcină a documentului HTML. „r” în rem înseamnă „rădăcină”.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE