fbpx
18.8 C
New York City
vineri, septembrie 15, 2023

Cum pot vedea ce mi-a plăcut pe instagram 2020?

Atingeți sau poza de profil din dreapta jos pentru a accesa profilul dvs. Atingeți în dreapta sus, apoi atingeți Activitatea dvs. Atingeți Interacțiuni, apoi atingeți Aprecieri. Atinge postarea sau videoclipul pe care vrei să-l vezi.

Apoi, Cum vezi câte aprecieri are o postare pe Instagram?
În general, puteți găsi like-urile unei postări mai jos pe Instagram. Pentru a vedea câte aprecieri are o postare a unui videoclip, mai întâi atingeți numărul de vizionări de sub videoclip. De acolo, puteți vedea numărul de aprecieri pe care le are un videoclip și cui i-a apreciat.

Ținând cont de acest lucru, De ce nu pot să-mi văd like-urile pe Instagram?
Poate vă întrebați – de ce nu pot vedea aprecieri pe Instagram? Modificările se reduc la faptul că Instagram nu va mai afișa public numărul de aprecieri generate de postări. Aceasta înseamnă că numărul exact de aprecieri acordate oricărei fotografii sau videoclipuri individuale va fi cunoscut doar de utilizatorul care a postat-o.

Întrebări frecvente:

De ce nu pot să-mi văd activitatea pe Instagram 2020?

Deconectați-vă de la Instagram și apoi conectați-vă din nou. Dacă problema tot nu s-a rezolvat, reinstalați aplicația și reporniți telefonul, astfel încât eroarea să dispară. Dacă tot ați găsit problema acolo, contactați Instagram accesând setările Instagram.

De ce Instagram arată uneori doar ultima activitate?

Primul motiv pentru care Instagram nu afișează „Ultimul activ” este că starea este limitată la primii 25 de utilizatori din lista de mesaje directe. … Odată ce ați derulat peste al 25-lea utilizator din lista de mesaje directe, nu veți putea vedea starea activității celorlalți.

  De ce nu pot vedea fluxul meu de activitate pe Instagram?

  De ce a dispărut feedul tău Instagram? Dacă Instagram nu vă poate încărca feedul pe dispozitiv, poate fi necesar să reinstalați aplicația, să vă resetați parola sau să reporniți routerul.

  De ce activitatea mea nu funcționează?

  Activitatea ta nu apare

  Dacă căutările, site-urile web pe care le-ați vizitat sau alte activități nu apar în Activitatea mea, asigurați-vă că: v-ați conectat. Activitatea este salvată numai atunci când sunteți conectat la Contul dvs. Google. Dispozitivul dvs. este online.

  Cum îți poți da seama dacă cineva conversează pe Instagram?

  Nou: starea activității DM pentru a vedea când prietenii sunt online

  Când prietenii tăi sunt activi pe Instagram, vei vedea un punct verde lângă fotografia lor de profil în diferite spații din aplicație, inclusiv în căsuța de e-mail Direct și lista de prieteni atunci când distribui o postare din feed.

  Cât de precis este Instagram activ acum 2021?

  Este activ acum pe Instagram exact? Nu, starea „Activ acum” de pe Instagram nu este 100% exactă. Acest lucru se datorează faptului că este posibil ca persoana să fi părăsit deja aplicația, dar starea s-ar putea afișa în continuare.

  Poți spune ultima dată când cineva a fost pe Instagram?

  Starea „Ultima văzut” este vizibilă numai pentru profilurile cu care ați făcut schimb de mesaje. Pentru a vedea starea „Ultima văzut”, deschide Instagram și atinge pictograma avion de hârtie din dreapta sus pentru a accesa căsuța de e-mail. În lista de fire de conversație, puteți vedea când cineva a fost ultima dată online.

  Cum îmi reîmprospătesc feedul Instagram?

  Pentru a vă reîmprospăta feedul Instagram, pur și simplu trageți în jos ecranul și eliberați. Reîmprospătarea feedului Instagram va rearanja postările din feedul dvs.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE