fbpx
24.6 C
New York City
miercuri, septembrie 21, 2022

Cum obțin sigla mea în rezultatele căutării Google?

Navigați la maps.google.com și introduceți numele și locația companiei dvs. Faceți clic pe linkul pentru afacerea dvs. din lista din dreapta și apoi faceți clic pe „Încărcați fotografie”. Navigați la locația siglei pe computer, apoi faceți clic pe „Deschidere”. Faceți clic pe „Încărcați” pentru a trimite fotografia la Google.

În plus, Cum îmi denumesc logo-ul pentru SEO? Vă puteți duce optimizarea la următorul nivel, denumind fișierul siglă în sine pentru a include numele companiei și o scurtă descriere a companiei. Un fișier logo numit pur și simplu „logo. jpg” sau „logo. gif” nu va face prea mult bine în ceea ce privește SEO.

În ceea ce privește acest, Ce este SEO Wix? Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) înseamnă să vă faceți site-ul mai ușor de citit pentru motoarele de căutare, astfel încât acestea să vă poată indexa mai bine site-ul. Acest lucru îmbunătățește acuratețea căutării și relevanța rezultatelor căutării.

Întrebări frecvente:

Este logo-ul important pentru SEO?

Logo-ul este una dintre cele mai importante imagini de pe site. Prin urmare, plasarea simplă reprezintă o mulțime de oportunități ratate. Optimizandu-ti logo-ul pentru motoarele de cautare, ii vei ajuta sa conecteze compania la subiectul site-ului. Acest lucru va crește relevanța paginilor.

Un logo ajută SEO?

Începeți cu un logo grozav

Pentru a profita la maximum de eforturile tale SEO, trebuie să ai un logo bun care să reprezinte cu exactitate afacerea ta. În trecut, nevoia unui logo bun poate că v-a făcut să căutați bugetul pentru a angaja un designer profesionist.

Cum îmi înregistrez logo-ul?

Înregistrarea unui logo

Puteți înregistra un logo la USPTO utilizând Sistemul de aplicare electronică a mărcilor comerciale (TEAS) sau alt serviciu online de mărci comerciale. Dacă logo-ul dvs. include elemente de design, va trebui să încărcați o imagine, folosind un fișier . jpg, al siglei ca parte a cererii dvs. de marcă comercială.

Trebuie să-mi înregistrez logo-ul?

Nu există nicio cerință ca dvs. să înregistrați sigla sau să luați alte măsuri pentru a obține protecția mărcii comerciale. Odată ce logo-ul tău este utilizat, doar tu îl poți folosi. … Puteți consolida statutul juridic al mărcii dvs. prin înregistrarea acesteia la Oficiul de brevete și mărci comerciale din S.U.A. (USPTO).

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE