fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum scap de reclamele de pe facebook?

Facebook nu vă permite să blocați în totalitate reclamele, dar le puteți ascunde dacă nu sunteți interesat. Pentru a ascunde un anunț, faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al anunțului și faceți clic pe „Ascundeți anunțul”. De asemenea, puteți ascunde toate anunțurile de la anumiți agenți de publicitate făcând clic pe De ce văd acest anunț > Ascundeți toate anunțurile de la acest agent de publicitate.

În plus, Puteți bloca toate anunțurile? Dacă doriți să blocați toate reclamele de pe dispozitivul dvs. Android, puteți pur și simplu să accesați pagina noastră de start cu dispozitivul dvs. Android și să descărcați aplicația „Adblock Plus”. Înainte de a-l descărca, trebuie să vă asigurați că dispozitivul permite instalarea aplicației din surse necunoscute. … După aceea, vei fi protejat împotriva reclamelor.

  La fel, Care este cel mai bun agent de blocare a reclamelor pentru Facebook? AdBlock — cel mai bun agent de blocare a reclamelor. Blocați reclamele și ferestrele pop-up pe YouTube, Facebook, Twitch și site-urile dvs. preferate. AdBlock este cel mai bun agent de blocare a reclamelor cu peste 60 de milioane de utilizatori și una dintre cele mai populare extensii Chrome cu peste 350 de milioane de descărcări!

  Întrebări frecvente:

  Ad Remover este gratuit?

  Pentru a relua blocarea reclamelor, faceți clic pe butonul de mai jos pentru a instala extensia de browser actualizată Ad Remover. Aceasta este o actualizare gratuită inclusă în planul dvs. plătit.

  Cât costă AdBlock?

  Suport AdBlock

  AdBlock este gratuit pentru totdeauna. Gata cu reclamele enervante care să vă încetinească, să vă blocheze fluxul și să intervină între dvs. și videoclipurile dvs. Vreodată. Și este 100% gratuit, complet, complet, pentru totdeauna.

  Cum blochez reclamele manual?

  Faceți clic pe pictograma barei de instrumente AdBlock și selectați Ascundeți ceva pe această pagină sau faceți clic dreapta oriunde pe pagină, selectați meniul AdBlock, apoi faceți clic pe Ascundeți ceva pe această pagină. Va apărea o casetă de dialog pe măsură ce o evidențiere albastră urmează cursorul în jurul paginii. Când albastrul evidențiază ceea ce doriți să blocați, faceți clic pe el.

  Cum împiedici redarea reclamelor în mijlocul videoclipurilor de pe Facebook?

  Derulați la dreapta și faceți clic pe Setări în partea de sus. Derulați la stânga și faceți clic pe „Videoclipuri” în partea de jos. Mutați cursorul la dreapta și faceți clic pe „Dezactivat”. Videoclipurile nu se vor mai reda automat pe desktop.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE