fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce continui să fiu taxat pentru reclamele Facebook?

Accesați Setări > Plăți. Faceți clic pe plata în cauză pentru a vă asigura că a fost procesată. Deschide chitanta. Faceți clic pe Disputa și completați informațiile.

Având în vedere acest lucru, Cum contactez facturarea Facebook? Accesați https://www.facebook.com/business/help.

Derulați în jos și găsiți „Încă aveți nevoie de ajutor? ‘ unde scrie „Contactați echipa noastră de asistență” și faceți clic pe butonul Chat sau E-mail.

De asemenea oamenii întreabă, Cum pot contacta agentul Facebook live? Puteți contacta asistența lor prin e-mail la [email protected].

Întrebări frecvente:

Facebook are număr de telefon?

Și pentru a fi clar, Facebook nu are un număr de telefon pe care să îl sune utilizatorii obișnuiți. Are un centru de ajutor online, situat aici. (Facebook plătește NPR și alte organizații de știri de top pentru a produce fluxuri video live.)

Cum scap de Facebook Message Support?

Conectați-vă la contul dvs. de Facebook. Selectați mesajele din partea stângă a paginii de pornire Facebook. Deschideți conversația pe care doriți să o ștergeți. Selectați meniul Acțiuni Gear, apoi selectați Ștergere conversație.

Cum șterg căsuța de e-mail de pe piață?

Pe desktop are echipamentul pentru a șterge mesajele chiar după numele vânzătorului. Pe mobil țineți apăsat pe nume și meniul apare, apăsați pe ștergere.

Cum șterg inbox-ul marketplace de pe Facebook?

Răspuns inițial: Cum șterg în masă mesajele Facebook Marketplace când aveți o mulțime de ele? Le puteți șterge pe rând doar atingând și ținând apăsat balonul de mesaj individual, apoi selectați ștergere.

Ce se întâmplă dacă deschizi un mesaj Facebook dintr-un cont piratat?

Dacă Messenger-ul tău este piratat, un hacker poate obține acces la contul tău și se poate conecta pentru a examina informațiile din mesajele tale sau poate trimite mesaje individual persoanelor din contactele tale, pretinzând că ești tu. Dacă cineva intră în contul dvs. de Facebook, el sau ea vă poate schimba parola de Facebook.

Cât durează ca suportul Facebook să răspundă?

Cât durează să primești un răspuns de la asistența Facebook? Mai mulți factori pot afecta cât de repede răspunde Facebook. În zilele lucrătoare, timpul de răspuns este, în general, de douăzeci și patru de ore (Facebook observă că întrebările trimise peste noapte poate dura ceva mai mult pentru a răspunde).

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE