fbpx
13.5 C
New York City
miercuri, decembrie 7, 2022

Cum se numește rezultatul unui motor de căutare?

Pagina cu rezultatele căutării conține rezultatele interogării de căutare în stânga (sau sus pe ecranele mai mici). Rezultatele sunt sortate în mod implicit în funcție de relevanță și pot fi sortate după cea mai nouă sau cea mai veche dată de depunere, utilizând meniul „ordonat după relevanță” de deasupra listei de rezultate ale căutării.

La fel, Câte tipuri de rezultate de căutare există?
Este de obicei acceptat că există trei tipuri diferite de interogări de căutare: Interogări de căutare de navigație. Interogări de căutare informaționale. Interogări de căutare tranzacționale.

Pe lângă asta, Ce este o definiție a Internetului?
Internetul este o rețea vastă care conectează computere din întreaga lume. Prin intermediul internetului, oamenii pot partaja informații și pot comunica de oriunde cu o conexiune la internet.

Întrebări frecvente:

Ce sunt serviciile de căutare?

Serviciu de căutare înseamnă un serviciu care efectuează căutări într-o bază de date de adrese URL și/sau pe Internet pe baza solicitărilor transmise pe Internet.

Care este rezultatul plătit?

Rezultatele plătite sunt practic reclame – proprietarii de site-uri Web au plătit pentru ca paginile lor Web să fie afișate pentru anumite cuvinte cheie, astfel încât aceste listări apar atunci când cineva execută o interogare de căutare care conține acele cuvinte cheie.

Care este cuvântul pentru rezultat?

concluzie, consecință, decizie, desfășurare, eveniment, problemă, rezultat, produs, reacție, apar, ia naștere, provin din, culminează, derivă, emană, iese, sfârșesc, rezultă, urmează, cresc.

Care este forma adjectivă a rezultatului?

rezultată. Avand rezultate sau efecte.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE