fbpx
15.1 C
New York City
marți, septembrie 26, 2023

Cum se numeste un cautator?

cineva care caută pe cineva sau ceva care este pierdut sau lipsește. Sinonime și cuvinte înrudite. Persoane care caută sau găsesc. vânător. căutător.

În mod similar, Ce este un cautator?
Un căutător este cineva care încearcă să găsească ceva, cum ar fi adevărul sau răspunsul la o problemă.

În plus, Care este un alt cuvânt pentru căutător?
În această pagină puteți descoperi 14 sinonime, antonime, expresii idiomatice și cuvinte înrudite pentru căutător, cum ar fi: căutător, chester, petitioner, seek, aspirant, solicitant, seekers-refugees, candidat, hopeful, solicitant și azil-keeker.

Întrebări frecvente:

Căutarea este un cuvânt?

(nenumărabil, calcul) Starea de a fi căutabil. (numărabil, calcul) Măsura în care sau ușurința cu care ceva poate fi căutat.

Ce este un antonim pentru căutare?

searchverb. Antonime: prematur, nesocotire, abandonare, investigare greșită. Sinonime: inspectați, explorați, cercetați, căutați, investigați, cercetați.

Ce înseamnă Quester?

quest Definiții și Sinonime

substantiv. DEFINIȚII 1. 1. o persoană care vrea să învețe. Fiecare rol, de mentor sau de chester, de adult sau de copil, oferă mulțumiri proprii.

Ce este o propoziție pentru căutare?

Exemplu de propoziție de căutare

El nu a pretins să caute inimile și refuză frecvent să analizeze motivele. Al doilea ecran permite utilizatorului să restrângă rezultatele după specialitate.

Cum se scrie căutarea?

n. Un instrument de sondare folosit pentru a determina prezența unui calcul în vezică.

Ce sunt căutătorii spirituali?

Căutătorii spirituali sunt cei care urmează calea descoperirii de sine. Calea poate fi o cale pe tot parcursul vieții sau una căutată ca urmare a unui eveniment care schimbă viața, cum ar fi trauma.

Ce este arhetipul căutător?

Arhetipul Căutător obligă o căutare pentru a te găsi pe tine însuți. Ochii tăi sunt aruncați către viitor și ești rapid să adopti noul și să te sături de ceea ce este încercat și banal. Îți plac aventurile, experiențele noi și oportunitățile de creștere personală și vezi toată viața ca pe o călătorie de explorare.

Ce este un cuvânt pentru sete de cunoaștere?

sinonime pentru thirst for knowledge

îngrijorare. curiozitate. interes. nerăbdare. interesul.

Ce înseamnă capacitatea sufixului?

-abilitatea. sufixul substantivului. variante: sau mai rar -ibilitatea. Definiția -capacitatei (Intrarea 2 din 2): capacitatea, fitnessul sau tendința de a acționa sau de a fi acționat într-un mod (specificat) aglutinabilitate.

Care este sinonimul vilei?

În această pagină puteți descoperi 30 de sinonime, antonime, expresii idiomatice și cuvinte înrudite pentru vilă, cum ar fi: locuință, conac, casă, Vila Francisco, castel, conac, cabană, reședință suburbană, reședință și casiță.

Care este sinonimul pentru căutare?

În această pagină puteți descoperi 41 de sinonime, antonime, expresii idiomatice și cuvinte înrudite pentru căutare, cum ar fi: căutarea, urmărirea, vânătoarea, pofta, căutarea, încercarea, străduința, căutarea, explorarea, căutarea și aspirația.

Esters este un cuvânt adevărat?

urmărire, urmărire, căutare.

Ce este organizația Questers?

Despre | Az Questers. În 1944, THE QUESTERS a fost înființată de Jessie Elizabeth Bardens pentru a continua cunoștințele și educația despre antichități și pentru a încuraja conservarea, restaurarea și conservarea clădirilor istorice, a site-urilor și a antichităților.

Care este sensul lui Quist?

substantiv plural quists sau quist. West Midland și Southwest English dialect un porumbel de pădure.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE