fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum vezi recenziile pe o pagină de Facebook?

Una dintre cele mai frecvente întrebări frecvente Facebook „De ce nu se afișează recenziile mele? … Tot ce trebuie să faci este să navighezi la pagina ta de afaceri de Facebook. De aici, veți face clic pe Setări pagină> Șabloane și file> și veți face clic în partea dreaptă a filei „Recenzii”, pentru a o activa.

  De asemenea a fost întrebat, Cum citesc recenzii pe pagina mea de Facebook a companiei?
  Dacă vă întrebați cum să vedeți recenzii pe Pagina dvs. de afaceri Facebook, pur și simplu accesați Pagina dvs. și faceți clic pe fila Recomandări sau Recenzii aflată sub fotografia dvs. de profil.

  La fel, Cum obțin o evaluare cu stele pe pagina mea de Facebook?
  Vizitați pagina de Facebook a unei companii, faceți clic pe fila de recenzii, introduceți o evaluare de 1-5 stele și oferiți un scurt comentariu. Acesta este același model folosit de alte site-uri importante de recenzii, cum ar fi Google, Yelp și TripAdvisor.

  Întrebări frecvente:

  Recenziile Facebook apar în fluxul de știri?

  Apare doar sub recenzii pe pagina pe care l-ați postat. Doar dacă distribuiți recenzia dvs. în feed. Rețineți totuși că va fi vizibil pe pagina dvs. de profil, în secțiunea „despre”, și pentru oricine va vedea secțiunea de recenzii a paginii de afaceri.

  Cât durează ca o recenzie să apară pe Facebook?

  Un interval de timp tipic este de la 48 de ore la 45 de zile.

  În timp ce Facebook folosește AI pentru procesul de verificare, care, în teorie, ar trebui să ofere timpi de răspuns rapid dacă există discrepanțe în procesul de revizuire, atunci contul tău poate fi semnalat pentru o examinare manuală care durează mai mult.

  De ce este revizuită postarea mea de pe Facebook?

  Înseamnă exact ce scrie: Facebook îți examinează contul și nu-l poți accesa momentan. Fie contul tău a fost semnalat automat de algoritmii săi, fie cineva a raportat postările sau profilul tău pentru încălcarea regulilor (încălcări ale conținutului, profil fals etc.).

  De ce durează atât de mult revizuirea reclamelor mele de pe Facebook?

  Echipa de reclame va examina anunțul dvs. în raport cu Politicile de publicitate Facebook pentru a se asigura că anunțurile dvs. sunt 100% conforme. … Dacă anunțul dvs. este încă în așteptarea examinării după 24 de ore, aveți răbdare. Uneori durează mai mult. Trebuie doar să aștepți.

   Cât timp rămân reclamele Facebook în Review?

   Majoritatea anunțurilor sunt examinate în 24 de ore, deși în unele cazuri poate dura mai mult. Rețineți că anunțurile pot fi revizuite din nou, inclusiv după ce sunt live. Dacă doriți ca un anunț să înceapă difuzarea la o anumită dată sau oră în viitor, vă puteți programa anunțul.

   Cum accesez Facebook Business Suite?

   Pentru a accesa Business Suite, conectați-vă la contul Facebook asociat afacerii dvs. Apoi, dacă sunteți eligibil, veți fi redirecționat automat către Business Suite atunci când vizitați business.facebook.com pe desktop.

   Cum găsesc campanii șterse în managerul de anunțuri?

   Faceți clic pe „Filtre” în dreapta sus pentru a activa toate filtrele din difuzarea anunțurilor și pentru a vedea anunțul șters. Selectați anunțul șters și faceți clic pe „Previzualizare”.

   Cât timp durează Facebook să revizuiască o pagină de afaceri?

   Prezentare generală. Înainte ca anunțurile să apară pe Facebook, acestea sunt examinate pentru a ne asigura că respectă Politicile noastre publicitare. De obicei, majoritatea anunțurilor sunt examinate în 24 de ore, deși în unele cazuri poate dura mai mult.

   Care este diferența dintre Facebook Business Manager și Facebook Business Suite?

   Deci Business Manager = proprietate și acces back-end. Business Suite = management front-end – crearea și programarea postărilor, răspunsul la mesaje etc. … Business Suite este pagina de pornire și gestionați managerul de afaceri „back-end” prin Business Settings, aflat în meniul din stânga Business Suită.

    Facebook Business Suite este la fel cu Business Manager?

    Deși fiecare pagină de afaceri are încă acces la Facebook Business Manager, Business Suite oferă aceleași caracteristici ca Business Manager, alături de alte capabilități care îi ajută pe proprietarii de afaceri să-și optimizeze activitățile de social media atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

    Cum funcționează Facebook Business Suite?

    Aplicația, Facebook Business Suite, combină accesul la actualizările și prioritățile cheie ale companiei și oferă o modalitate de a redacta și de a programa postări de feed atât pentru Facebook, cât și pentru Instagram, de a vizualiza informații și de a crea reclame. … Odată conectat la Facebook, Business Suite poate fi accesat pe desktop la business.facebook.com.

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE