fbpx
26.3 C
New York City
luni, iulie 22, 2024

De ce nu pot vedea conținut pe facebook?

Pot exista multe motive în spatele acestui lucru. Utilizatorul, el însuși, a dezactivat profilul. Utilizatorul a fost interzis pentru că a postat conținut discutabil sau nepotrivit sau a încălcat politica Facebook. În oricare dintre cazuri, postarea ar fi indisponibilă atunci când faceți clic pe link.

Având în vedere acest lucru, Cum repar conținutul care nu este disponibil pe Facebook? Remedierea 1: verificați dacă ați fost blocat

Unul dintre cele mai comune motive pentru problema „acest conținut nu este disponibil acum Facebook” poate fi faptul că utilizatorul specific ale cărui postări doriți să le vizualizați v-a blocat. Apoi, puteți vizita profilul lor. Dacă îl poți vizita, înseamnă că nu ai fost blocat.

În ceea ce privește acest, De ce nu pot vedea postările prietenilor mei pe Facebook? În mod implicit, fluxul de știri este setat să afișeze postările de top, mai degrabă decât cele mai recente, ceea ce înseamnă că postările de la prietenii tăi nu se vor afișa în feedul tău dacă nu au o implicare comparabilă cu cea a altor persoane și pagini pe care le ai. urmăriți și interacționați pe Facebook.

Întrebări frecvente:

De ce nu pot vedea postarea unui prieten pe cronologia mea?

Ce înseamnă setarea de confidențialitate „Prieteni”/„Prieteni (+)”?. Dacă nu doriți ca fotografia sau postarea dvs. să fie vizibilă pentru prietenii persoanelor pe care le etichetați, puteți ajusta această setare. Pur și simplu faceți clic pe selectorul de public de lângă poveste, selectați Personalizat și debifați caseta Prietenii celor etichetați.

De ce mi-a dispărut feedul Facebook?

Dacă feedul dvs. de Facebook nu pare să afișeze cele mai recente postări sau dacă unele postări care sunt partajate pe pagina dvs. de Facebook lipsesc, atunci cea mai probabilă explicație este că acele postări din feedul dvs. pot fi partajate de pe Facebook-ul personal al unui utilizator. profil sau o pagină de Facebook care are o vârstă sau o locație…

De ce nu pot vedea toate postările prietenilor mei pe Facebook 2021?

Accesați pagina dvs. de pornire Facebook. În partea de sus, faceți clic pe linkul etichetat „Sortează”. Din meniul derulant, selectați „Cele mai recente” în loc de „Povestiri de top”. Toate postările vor fi acum afișate!

Cum văd postările noi pe Facebook?

Pasul 1: Deschideți Facebook pe computer. Pasul 2: Apoi, faceți clic pe pictograma Acasă din partea de sus a Facebook. Pasul 3: Faceți clic pe Vezi mai multe în meniul din stânga și selectați Cele mai recente. Postarea va apărea pe ecran în ordine cronologică.

Unde au ajuns toate postările mele de pe Facebook?

Accesați Cronologia și în partea de sus a imaginii de copertă, veți găsi un buton etichetat ca „Jurnal de activitate”. Faceți clic pe acest buton și voila! Veți avea toate postările aranjate cronologic. Puteți alege să vedeți postările dintr-o anumită lună făcând clic pe lista de ani și luni din partea dreaptă.

De ce nu pot vedea postările pe peretele prietenilor mei?

În mod implicit, Facebook permite întotdeauna prietenilor unui utilizator să vadă postările acestuia. Cea mai restricționată setare standard de confidențialitate este „Numai prietenii”, care îi împiedică doar pe cei care nu sunt prieteni să vadă un zid. Dacă sunteți prieten cu cineva și tot nu puteți vedea peretele utilizatorului, înseamnă că prietenul dvs. și-a personalizat confidențialitatea Wall.

Cum pot face ca mai mulți prieteni să-mi vadă postările pe Facebook 2021?

Va trebui să mergeți și să spuneți Facebook cine sunt acei PRIETENII APROPRIATI. După ce schimbi eticheta pentru acei prieteni, poți apoi să distribui o postare și să selectezi PRIETENII APROPRIATI și numai acei prieteni vor vedea acea postare pe cronologia ta.

De ce feedul meu Facebook nu se actualizează?

Pentru a rezolva problema cu fluxul de știri Facebook care nu se încarcă, poate doriți să actualizați aplicația Facebook la cea mai recentă versiune. Verificați cele mai recente actualizări ale aplicației Facebook accesând App Store (pentru dispozitive iOS) sau Play Store (pentru dispozitive Android).

De ce postările de pe Facebook dispar și reapar?

O eroare sau o eroare poate apărea atunci când apar probleme cu programarea sistemului. Problemele cu hardware-ul sau software-ul utilizat de Facebook pot duce, de asemenea, la mesaje de eroare și la dispariția postărilor. De obicei, odată ce Facebook rezolvă problemele, postările reapar.

De ce îmi dispar pozele pe Facebook?

Fotografiile pot lipsi doar temporar din cauza unei erori Facebook sau este posibil ca fotografia în cauză să fi fost eliminată pentru încălcarea termenilor și condițiilor Facebook.

Există un buton de reîmprospătare pe Facebook?

Faceți clic pe pictograma de reîmprospătare de pe profilul dvs. personal de Facebook. Când Facebook vă solicită, faceți clic pe butonul pentru a continua ca profil. Apoi, la următoarea solicitare, faceți clic pe „Alegeți ce să permiteți” și asigurați-vă că paginile și grupurile dvs. sunt activate.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE