fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce nu pot crea un cont de reclame pe Facebook?

Nu puteți crea mai multe conturi publicitare dacă: ați atins limita contului publicitar. Toți agenții de publicitate încep cu o limită de cont publicitară de unul până când efectuează o plată confirmată. Această limită ajută la prevenirea potențialelor abuzuri și fraude.

De asemenea oamenii întreabă, Care este limita de creare a contului publicitar?
Există limite ale numărului de conturi publicitare pe care le puteți utiliza și câte persoane pot folosi un cont publicitar. Puteți gestiona până la 25 de conturi publicitare. Un cont publicitar poate avea până la 25 de administratori, agenți de publicitate sau analiști asociați.

Apoi, Cum creez un nou cont de reclame Facebook după ce am fost interzis?
Un cont publicitar interzis înseamnă că va trebui să creați unul nou în Business Manager și să configurați o metodă de plată. În unele cazuri, poate fi necesar să creați o nouă pagină de Facebook. Dacă faceți publicitate din contul dvs. personal (pe care nu îl recomand), poate fi necesar să configurați un nou cont publicitar prin intermediul unui prieten sau al unui coleg.

Întrebări frecvente:

Am nevoie de permisiunea pentru a face publicitate pe Facebook?

Pentru a face publicitate pentru o pagină Facebook și un cont Instagram în Ads Manager, trebuie să faceți următoarele: Pagina Facebook: trebuie să fiți administrator de pagină sau să cereți unui administrator de pagină să vă aloce un administrator de pagină, un editor, un moderator, un agent de publicitate sau un manager de locuri de muncă rol.

Cum scap de restricțiile reclamelor Facebook?

Dacă aveți restricții, ar trebui să existe un buton în partea dreaptă a paginii pe care scrie „Solicitați revizuire”. De acolo, va trebui să urmați procesul pentru a vă confirma identitatea și a trimite reclamația la Facebook. Dacă sunt de acord că ți-ai pierdut drepturile de a face publicitate în mod inutil, te vor restabili.

De ce este interzis contul meu de Facebook?

Se poate întâmpla din mai multe motive, dar în general, decizia de a vă interzice contul vine din încălcări repetate ale politicilor Facebook, numeroase reclame dezaprobate sau o mulțime de plângeri și reacții furioase din partea utilizatorilor. Dacă nu ați făcut ceva cu adevărat îngrozitor, există șansa de a restabili contul.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE