fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Îmi poate citi Instagram în gând?

Oamenii de știință susținuți de Facebook au anunțat că acum pot citi gândurile umane analizând semnalele trimise în creier. … Cercetarea este finanțată de Facebook Reality Labs, care dorește să dezvolte o interfață cerebrală non-invazivă, care să le permită oamenilor să scrie prin simpla gândire la ceea ce vor să scrie.

  În mod similar, Poate un telefon să-ți citească mintea? Răspuns inițial: Pot telefoanele să ne citească mințile? Nu. Nimic și nimeni nu poate citi gândurile. Telefoanele, cu inteligență artificială sau algoritmi inteligenți, s-ar putea face o idee despre starea ta mentală, folosind camera selfie, microfonul sau senzorii de accelerație.

  Ținând cont de acest lucru, Poate cineva să-ți citească gândurile? Empatia ne permite să simțim emoțiile celorlalți, să le identificăm și să înțelegem sentimentele și motivele lor și să vedem lucrurile din perspectiva lor. Unii oameni de știință cred acum că s-ar putea să-i fi descoperit în sfârșit rădăcina. … Cu toții suntem, în esență, cititori ai minții, spun ei.

   Întrebări frecvente:

   Cine ne poate citi gândurile?

   Oamenii nu pot citi literalmente mințile celorlalți, dar pot crea modele mentale astfel încât să intuiască eficient gândurile și sentimentele oamenilor. Aceasta este cunoscută sub numele de acuratețe empatică și implică „citirea” indiciilor telegrafate de cuvintele, emoțiile și limbajul corpului unei alte persoane.

   Poate guvernul să-ți citească gândurile?

   Dacă scanările fMRI sunt privilegiate în temeiul celui de-al cincilea amendament, guvernul nu poate obliga o persoană să se supună scanării și să dezvăluie conținutul minții sale.

   Cum citesc mințile cititorii minții?

   Un mentalist folosește abilitățile tehnice, direcția greșită, subtilitățile psihologice, hipnoza (sugestia), lectura rece și spectacolul pentru a demonstra ceea ce pare a fi citirea minții extraordinare, previziunea, clarviziunea și telekinezia. … Mentaliștii sunt oameni excepțional de curioși.

    Pot telefoanele să vă dăuneze creierul?

    Oamenii de știință nu sunt siguri dacă tehnologia ne distruge creierul, dar sunt destul de încrezători că poate declanșa anumite comportamente obsesive care seamănă mult cu dependența și duce la depresie. De asemenea, încetinește procesele noastre de gândire. Unele sarcini sunt mai bine făcute de pe telefon, sugerează cercetările.

    Poate inteligența artificială să-ți citească mintea?

    Inteligența artificială ne-a dus cu un pas mai aproape de mașinile de citire a minții ale science fiction-ului. Cercetătorii au dezvoltat algoritmi de „învățare profundă” – modelați aproximativ pe creierul uman – pentru a descifra, ați ghicit, creierul uman.

    Poți controla mintea cuiva?

    De fapt, se întâmplă deja – dar nu în modul în care ați putea gândi… Într-o oarecare măsură, da. „Putem introduce informații în creier”, spune Edward Boyden, profesor de dezvoltare a carierei Benesse la MIT Media Lab.

    Îți poate citi RMN-ul în gând?

    Cel puțin, dacă le gândești în interiorul unui aparat RMN. … Cercetătorii de la Universitatea Carnegie Mellon au dezvoltat un algoritm care poate decoda gândurile unei persoane folosind date dintr-o scanare a creierului.

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE