fbpx
13.7 C
New York City
miercuri, aprilie 10, 2024

De ce nu pot deschide fișiere pe iPhone?

Pentru a rezolva problema, trebuie să verificați mai întâi dacă aplicația Fișiere are permisiunile necesare pentru a utiliza datele celulare. Pe ecranul Setări, atingeți Date celulare, derulați în jos, apoi verificați dacă comutatorul de lângă Fișiere este setat la Activat. Dacă l-ați găsit dezactivat, porniți-l din nou și ați rezolvat deja problema.

De asemenea oamenii întreabă, De ce nu se deschide aplicația Fișierele mele? Dacă un fișier nu se deschide, câteva lucruri ar putea fi greșite: nu aveți permisiunea de a vizualiza fișierul. Sunteți conectat la un Cont Google care nu are acces. Aplicația corectă nu este instalată pe telefon.

În mod similar, Cum deschid fișiere pe iPhone-ul meu? Răsfoiți și deschideți fișiere și foldere

Atingeți Răsfoire în partea de jos a ecranului, apoi atingeți un element din ecranul Răsfoire. Dacă nu vedeți ecranul Răsfoire, atingeți din nou Răsfoire. Pentru a vedea fișierele deschise recent, atingeți Recente în partea de jos a ecranului. Pentru a deschide un fișier, locație sau dosar, atingeți-l.

Întrebări frecvente:

De ce fișierele mele nu descarcă iPhone?

Acest lucru s-ar putea datora mai multor factori, dar în primul rând, accesați Setări > Mobil și sub Date mobile asigurați-vă că datele mobile sunt activate pentru „Fișiere”. Alternativ, următoarele pot ajuta: Deconectați-vă de la iCloud din setări, apoi conectați-vă din nou. Activați Modul Avion, așteptați 30, apoi dezactivați-l.

Cum deschid un fișier descărcat?

După ce ați instalat aplicația, puteți găsi fișierele descărcate selectând fila Răsfoire din partea de jos a aplicației, apoi atingând Descărcări. Atingeți un fișier pentru a-l deschide sau apăsați lung pe el pentru a selecta fișierul și a-l șterge, partaja sau redenumi.

De ce nu pot deschide fișiere PDF pe iPhone-ul meu?

iPhone-ul sau iPad-ul dvs. este proiectat să deschidă automat fișierele PDF. … Dacă aveți această problemă cu unele documente PDF, este posibil ca acele documente PDF să fie corupte. Aceste fișiere nu pot fi deschise dacă sunt corupte. Poate că fișierul PDF pe care nu l-ați putut deschide nu a fost descărcat corect.

  De ce nu pot descărca fișiere pe telefonul meu?

  Încercați să vă ștergeți memoria cache, precum și datele aplicației din magazinul Google Play. și reporniți dispozitivul și deschideți Play Store și începeți să descărcați aplicația. Dacă ați instalat recent vreo actualizare pentru magazinul dvs. Google Play, dezinstalați-o și reporniți telefonul și încercați din nou, va funcționa. Verificați datele de fundal restricționate.

  Cum descarci fișiere pe iPhone?

  1. Porniți aplicația Safari și accesați o pagină web care conține fișierul pe care doriți să îl descărcați. 2. Atingeți fișierul pentru a-l descărca, fie printr-un link sau un buton de descărcare.

  Unde găsesc fișierele mele descărcate?

  Puteți găsi descărcări pe dispozitivul dvs. Android în aplicația Fișierele mele (numită Manager de fișiere pe unele telefoane), pe care o puteți găsi în Sertarul de aplicații al dispozitivului. Spre deosebire de iPhone, descărcările de aplicații nu sunt stocate pe ecranul de pornire al dispozitivului dvs. Android și pot fi găsite cu glisarea în sus pe ecranul de pornire.

  Unde este Managerul meu de fișiere pe telefon?

  Gestionarea fișierelor de pe telefonul dvs. Android

  Între timp, cu lansarea Google Android 8.0 Oreo, managerul de fișiere locuiește în aplicația Descărcări pentru Android. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți acea aplicație și să selectați opțiunea „Afișați spațiul de stocare intern” din meniul său pentru a naviga prin stocarea internă completă a telefonului.

  De ce nu se deschide PDF-ul pe telefonul meu?

  Pentru a remedia un fișier PDF care nu se deschide în Adobe Reader, va trebui să descărcați cea mai recentă versiune de Adobe Reader. După care veți dezactiva modul protejat care vine cu acesta în mod implicit. Odată ce aceasta este schimbată, problema cu fișierul PDF care nu se deschide în Adobe Reader va fi rezolvată.

  De ce nu se deschid fișierele PDF?

  Tip de fișier neacceptat: acesta este cel mai frecvent motiv pentru care nu puteți deschide PDF. Ocazional, unele fișiere pot avea aplicația implicită setată în mod eronat la Adobe Reader. Această problemă este de obicei o eroare umană neatenționată. Acrobat sau Adobe Reader învechit: un program Adobe Reader sau Acrobat învechit va genera această eroare.

  De ce eșuează descărcările?

  Problemele legate de conexiunea la Internet și stabilitatea conexiunii pot duce la eșecul descărcărilor, mai ales dacă conexiunea la Internet este întreruptă. Când o conexiune la Internet este instabilă, se poate deconecta și se poate reconecta intermitent. … Încercați să descărcați din nou fișierul pentru a vedea dacă se finalizează cu succes.

   De ce nu pot descărca un PDF pe telefon?

   Probabil că nu aveți nicio aplicație pe telefon care poate gestiona/citește fișierul PDF. Deci, trebuie doar să instalați o aplicație care poate deschide fișiere PDF. Dacă utilizați un dispozitiv Android, puteți descărca Google PDF Viewer sau Adobe Reader.

   Unde sunt stocate PDF-urile pe iPhone?

   PDF-ul este stocat în folderul de e-mail din aplicația Mail. O puteți trimite către o altă aplicație ținând degetul pe PDF pentru câteva secunde și atingând pictograma de partajare (caseta cu o săgeată care iese în partea de sus). IBooks este aplicația către care de obicei trimit PDF-uri. Puteți instala un cititor PDF în telefonul dvs. mobil.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE