fbpx
15.5 C
New York City
sâmbătă, octombrie 1, 2022

De ce nu pot să văd statisticile mele de pe Instagram?

Uneori va trebui să reîmprospătați conexiunea dintre afacerea dvs. Instagram sau profilul de creator și Mai târziu, pentru a putea continua să colectăm analize. Ne lipsesc permisiunile dvs. Dacă nu ați acordat Ulterior toate permisiunile pentru profilul dvs., nu vom putea extrage datele dvs. de analiză.

Ținând cont de acest lucru, Cum îmi văd analizele pe Instagram 2021? De asemenea, poți să ieși din informații despre profilul tău și să accesezi oricare dintre postările tale din grila ta. Sub fotografia postării tale, există un link albastru pentru a vedea statistici. Atingeți acest lucru și veți obține vizualizarea detaliată a postării respective și câteva informații unice pe care nu le veți găsi în altă parte.

În ceea ce privește acest, Cum pot să văd statisticile mele Instagram din 2020? Făcând clic pe miniatura unei postări și pe „vezi statistici”, vei accesa statistici detaliate pentru fiecare postare individuală. Veți vedea numărul de aprecieri, comentarii, salvări și distribuiri.

Întrebări frecvente:

De ce nu pot vedea statisticile despre povestea mea?

Dacă încercați să vedeți statistici anterioare: este posibil să nu puteți vedea statistici anterioare dacă v-ați convertit recent într-un cont de companie sau de creator. … Veți vedea doar statistici pentru postări, Povestiri și videoclipuri, Reele și videoclipuri live pe care le-ați postat de când v-ați convertit într-un cont de companie sau de creator.

  Cum vedeți statisticile pe role?

  Pentru a verifica performanța unui anumit Reel, deschideți Reel din profilul dvs., apoi atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta jos al ecranului, apoi atingeți Insights.

  Instagram a eliminat Insights?

  În trecut, unor conturi personale li s-a acordat acces la informații. Începând cu 26 octombrie, eliminăm accesul la statistici pentru aceste conturi personale. … Dacă doriți să păstrați accesul la informațiile dvs. pe Instagram, va trebui să treceți la un cont profesional.

   Puteți vizualiza Instagram Insights pe desktop?

   E rândul tău să verifici statisticile Instagram pe desktop!

   Puteți vedea gratuit analizele de bază. Obțineți abonamentul Pro sau Premium pentru a vă debloca toate informațiile.

   Cât timp durează până când informațiile despre poveste devin disponibile?

   Iată ghidurile noastre rapide pentru cele patru noi date pe care Instagram ți le oferă despre poveștile tale: acoperire, impresii, răspunsuri și ieșiri. IMPORTANT! Perspectivele sunt disponibile numai pentru cele 24 de ore în care povestea dvs. este activă, așa că asigurați-vă că verificați înainte ca povestea să expire.

   De ce nu mai pot vedea activitatea pe Instagram?

   Instagram își întrerupe fila Activitatea urmărită, o funcție care le permite oamenilor să vadă cu ușurință ce postări le-au plăcut prietenilor și colegilor lor pe platformă, așa cum a raportat prima dată de BuzzFeed News. Funcția nu a fost folosită frecvent de majoritatea oamenilor, a spus un purtător de cuvânt al Instagram.

   De ce nu pot vedea starea activă pe Instagram?

   Dacă un utilizator și-a dezactivat starea activității pe Instagram, nu o veți putea vedea. Instagram are o funcție prin care îți poți dezactiva starea activității. Puteți accesa această funcție navigând la profilul dvs. > meniu > setări > confidențialitate > starea activității > activat/dezactivat.

   Ce să faci dacă activitatea Instagram nu funcționează?

   Încercați întotdeauna să reporniți mai întâi telefonul sau tableta dacă aveți probleme cu Instagram. Dacă repornirea dispozitivului nu ajută, încercați să utilizați Instagram atât pe Wi-Fi, cât și pe conexiunea de date mobile pentru a vedea dacă problema se datorează unei conexiuni Wi-Fi sau de date mobile slabe.

   Poate cineva să vadă de câte ori ai văzut povestea lor Instagram 2021?

   În prezent, utilizatorii Instagram nu au nicio opțiune de a vedea dacă o persoană și-a vizualizat Povestea de mai multe ori. Începând cu 10 iunie 2021, funcția Povestea colectează doar numărul total de vizionări. … Acest lucru se datorează faptului că numărul de vizualizări ale poveștii va include reluări ale poveștii tale, pe Instagram.

    Cum poți să te uiți la poveștile cuiva pe Instagram fără ca ei să știe în modul avion?

    Când nu aveți o conexiune WiFi sau celulară, Stories nu vă poate număra vizionarea – așa că dacă deschideți profilul cuiva și apoi treceți în modul Avion, opriți semnalul celular și reveniți la pagina lui pentru a-și vedea Povestea, se va încărca, iar utilizatorul nu te va vedea în jurnalul de vizualizare.

    Poți vedea dacă cineva distribuie postarea ta de pe Instagram?

    Din păcate, utilizatorii obișnuiți nu pot vedea cine și-a distribuit postările pe Instagram. Merită menționat că Instagram nu va dezvălui cine a distribuit postările tale; arată doar de câte ori a fost distribuită postarea dvs. Notă: nu este dificil să schimbi contul personal de Instagram la unul de afaceri.

    Related Articles

    URMĂREȘTE-NE

    4,173FaniÎmi place
    1,347CititoriConectați-vă
    2,421AbonațiAbonați-vă

    ARTICOLE POPULARE