fbpx
21.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

De ce nu pot vedea conținut pe Twitter?

De ce nu pot vedea conținut sensibil pe Twitter? Nu puteți vedea conținut sensibil pe Twitter, deoarece setarea pentru „Afișați conținut media care poate conține conținut sensibil” este dezactivată. Utilizatorii care postează conținut NSFW pe Twitter își vor marca tweet-urile ca fiind sensibile.

Apoi, De ce Twitter blochează conținutul sensibil? A. Politica media a Twitter nu permite, în general, atașarea la postări de imagini sau videoclipuri care prezintă violență explicită, pornografie sau imagini ale grupurilor de ură. … Pentru a proteja utilizatorii care nu doresc să vadă astfel de lucruri să apară în fluxurile lor, Twitter blochează aceste postări cu eticheta „conținut sensibil”.

  Apoi, Cum văd conținut sensibil pe twitter iPhone? Pasul 1: Accesați pictograma meniului de navigare ≡ din colțul din stânga sus și atingeți Setări și Confidențialitate. Pasul 2: Accesați setările de confidențialitate și siguranță din meniul drop-down. Pasul 3: în categoria Siguranță, veți vedea o opțiune „Afișați conținut media care poate conține conținut sensibil”.

  Întrebări frecvente:

  Cum dezactivez blocarea conținutului pe Twitter?

  Pentru a face acest lucru, accesați site-ul web Twitter și faceți clic pe Mai multe > Setări și confidențialitate > Confidențialitate și siguranță > Conținut pe care îl vedeți > Setări de căutare. Debifați „Ascundeți conținutul sensibil” aici.

  Care este sensul conținutului sensibil?

  Conținut sensibil înseamnă informații care pot să nu fie PII, dar care ridică probleme de confidențialitate, deoarece pot fi legate de utilizarea PII (de exemplu, informații despre locație, ID-ul dispozitivului mobil sau metadate).

  Cum scap de blocarea conținutului?

  Faceți clic pe pictograma roată pentru a deschide Setări. Selectați opțiunea Gestionare suplimente din lista derulantă. Faceți clic pe linkul Bare de instrumente și extensii din panoul de navigare din stânga. Faceți clic dreapta pe numele suplimentului AdBlock din listă, apoi faceți clic pe butonul Dezactivare.

  Ce fac blocanții de conținut?

  Blocante de conținut în acțiune

  Când prima regulă este activată, sarcina este blocată. A doua regulă se activează pentru orice resursă încărcată ca imagine sau foaie de stil pe orice domeniu, cu excepția „reputable-content-server.com”. Când regula este activată, cookie-urile sunt eliminate din cerere înainte de a o trimite la server.

  Cum detectez blocanții de anunțuri?

  Detectadblock. Una dintre cele mai ușoare modalități de a detecta blocarea anunțurilor este utilizarea momeală. Un exemplu de nume de fișier comun care va declanșa invariabil fiecare script de blocare a anunțurilor este „anunțuri. js”.

  De ce nu există restricții pe iPhone-ul meu?

  Când vă actualizați iPhone-ul la iOS 12, veți descoperi că Restricțiile au fost mutate în secțiunea Timp de ecran din aplicația Setări. Puteți găsi Timpul ecranului deschizând Setări și atingând Timpul ecranului. … În meniul Timp de ecran, veți vedea Restricții de conținut și confidențialitate — acolo au fost mutate Restricțiile.

   Care sunt restricțiile de conținut și de confidențialitate pe iPhone?

   Restricțiile privind conținutul și confidențialitatea iOS, cunoscute și sub numele de Control parental, vă permit să gestionați ce funcții, aplicații și conținut pot și nu pot accesa copiii dvs. pe dispozitivul lor iOS. Consultați documentul Apple Cum să utilizați controlul parental pe iPhone, iPad și iPod touch al copilului dumneavoastră pentru mai multe informații.

   De ce modul meu restricționat nu oprește iPhone-ul?

   Metoda 1: Reporniți dispozitivul

   Erorile temporare de pe dispozitivul dvs. pot fi cauza că Modul restricționat nu se va opri. Este ușor să remediați erorile temporare. Trebuie doar să reporniți dispozitivul. Indiferent dacă utilizați un computer sau un dispozitiv mobil, puteți utiliza această metodă pentru a încerca.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE