fbpx
25.5 C
New York City
duminică, iunie 23, 2024

De ce nu pot vedea media în messenger?

Dacă Facebook Messenger nu redă fișiere multimedia, reporniți aplicația, ștergeți memoria cache și verificați dacă există actualizări. Dacă problema persistă, deschideți Galeria de imagini și verificați dacă imaginile primite de la persoanele de contact sunt disponibile acolo.

În ceea ce privește acest lucru, De ce nu pot vedea imagini pe Messenger? Goliți memoria cache a aplicațiilor dvs. de mesagerie. Puteți face acest lucru mergând la managerul de aplicații din setări și apoi selectați messengerul și veți găsi cache sau memorie, apoi ștergeți memoria cache. 2- Opțiune. mergeți mai departe și reinstalați mai întâi messenger-ul, va trebui să îl dezinstalați pe cel vechi.

În ceea ce privește acest, Cum văd conținut media pe Messenger? Puteți vizualiza toate fotografiile care au fost partajate într-un chat Messenger. Din Chats, deschideți o conversație. Atingeți numele din partea de sus a chatului. Atingeți Vizualizați fotografii și videoclipuri.

Întrebări frecvente:

Cum pot vizualiza conținut media în Messenger 2021?

Atinge pictograma de informații din colțul din dreapta sus al conversației. Sub secțiunea „Mai multe acțiuni”, atingeți „Vizualizați fotografii și videoclipuri”.

Unde este media în Messenger 2020?

Deschideți o conversație, în colțul din dreapta sus, veți vedea „i”, apăsați pe ea și derulați în jos până când apar fotografiile. Toate fotografiile, imaginile care au fost partajate între tine și cealaltă persoană. Asta e tot. Accesați profilul persoanei din aplicația de mesagerie.

Cum activez fotografiile pentru Messenger?

Această opțiune va fi sub titlul Telefon și va deschide o listă cu toate aplicațiile instalate pe dispozitiv. Derulați în jos și atingeți Messenger. Atinge Permisiuni. Glisați comutatorul de stocare în poziția Pornit.

De ce Messenger nu funcționează în 2020?

Câteva lucruri pe care le puteți încerca: actualizați la cea mai recentă versiune a aplicației Messenger. Verificați conexiunea la internet. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu de stocare pe dispozitivul dvs. mobil.

Cum găsesc fotografii vechi pe Messenger?

Din lista afișată, atingeți opțiunea Căutare imagini. Odată făcut acest lucru, în câmpul Introduceți căutarea, introduceți cuvintele cheie legate de imaginea pe care doriți să o căutați. Atingeți butonul Căutare din colțul din dreapta sus pentru a permite mesagerului să înceapă să caute imaginile corespunzătoare.

Cum văd mesajele ascunse pe Messenger?

Mai întâi, accesați messenger.com și apoi conectați-vă la contul dvs. Messenger. Acum, atingeți pictograma roată (Setări) din partea de sus a paginii și accesați „Conversații ascunse”. ‘ Aici, veți vedea o listă de chat-uri pe care le-ați ascuns de-a lungul anilor.

De ce dispar imaginile din Imessages-urile mele?

Vedeți că fotografiile lipsă sunt din aceleași date sau sunt aleatorii? Pe iPhone, puteți accesa Setări > Mesaje > Păstrați mesaje și asigurați-vă că este setat la „Pentru totdeauna”. De asemenea, puteți accesa Setări > General > Stocare iPhone și vedeți dacă spațiul de stocare este plin.

De ce nu se descarcă imaginile în Messages?

Dacă nu puteți descărca MMS, este posibil ca fișierele cache rămase să fi fost corupte. Ar trebui să încercați totuși să ștergeți memoria cache și datele aplicației pentru a rezolva problema că telefonul dvs. nu va descărca MMS. O resetare hard este o soluție de ultimă instanță pentru rezolvarea problemelor MMS pe un telefon Android.

Cum găsesc mesajele ascunse pe Messenger 2021?

Pentru dispozitivele Android:

Deschideți aplicația Messenger și atingeți fotografia de profil din colțul din stânga sus. 2. Derulați în jos la Conversații secrete, atingeți-l și activați funcția.

Unde sunt setările Messenger?

De pe Facebook.com, accesați pictograma Messenger și faceți clic pe pictograma cu 3 puncte din partea dreaptă, lângă Messenger. Apoi apare o fereastră „Setări chat Personalizează-ți experiența Messenger”.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE