fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce nu pot vedea fotografiile dintr-un album partajat pe iPhone?

Asigurați-vă că ați activat Albumele partajate iCloud pe iPhone: accesați aplicația Setări > [numele dvs.] > iCloud > Fotografii, apoi comutați pe Albume partajate. De asemenea, trebuie să vă asigurați că iCloud Photos este activat. Înainte de a obține fotografii și videoclipuri din albumele partajate de pe iPhone, va trebui să acceptați invitația pentru albumul partajat.

În plus, De ce nu pot vedea fotografii într-un album partajat iPhone?
Dacă nu știți sigur cum să faceți acest lucru, urmați acești pași. Atinge Setări > [numele tău] > iCloud > Fotografii. Dezactivează Albumele partajate. … Albumele și fotografiile vor fi adăugate automat din nou când reactivați această setare.

  Apoi, Cum activez un album partajat?
  Accesați Setări > [numele dvs.] > iCloud > Fotografii, apoi activați Albume partajate.

  Întrebări frecvente:

  Cum pot vedea un album iCloud partajat pe Mac?

  Faceți clic pe butonul Opțiuni, apoi selectați Albume partajate. Pentru a vedea albume partajate pe Mac, deschideți aplicația Fotografii, apoi faceți clic pe un album în secțiunea Partajată a barei laterale.

  De ce nu se afișează fluxul meu de fotografii?

  Dacă nu vedeți un album numit Fluxul meu de fotografii, asigurați-vă că nu aveți ambele activate Fotografiile iCloud și Fluxul meu de fotografii. Dacă le-ați activat pe ambele, fotografiile dvs. vor apărea în albumul Recente.

  De ce nu primesc o invitație la un album partajat?

  Persoana care nu poate trimite invitația ar trebui să verifice dacă datele mobile sunt activate pentru aplicația de fotografii. Poate când ți-a trimis invitația, nu avea wifi și datele mobile au fost dezactivate. dar aveau wifi când au trimis unul altuia.

  De ce nu pot vedea albumele mele partajate pe site-ul iCloud?

  Asigurați-vă că Albumele partajate este activată: Setări > iCloud > Fotografii > Album partajat. Verificați pagina Stare sistem a Apple pentru a vedea dacă Fotografiile sunt afectate. Verificați rețeaua de pe iPhone. Asigurați-vă că aveți o rețea Wi-Fi sau mobilă stabilă.

  Unde sunt stocate albumele partajate de iCloud?

  Distribuie și colaborează la albume

  Puteți partaja albume foto și video cu prietenii și familia care folosesc iCloud, iar aceștia pot vedea albume partajate în aplicația Fotografii.

  Cum partajez fotografii între iphone-uri?

  Deschide Setări, atinge-ți ID-ul Apple în partea de sus și apoi accesează iCloud > Fotografii și asigură-te că iCloud Photos este activat. Cu iCloud Photos activat, veți vedea o nouă opțiune pe foaia de partajare pentru aplicația Fotografii. Selectați o fotografie sau un videoclip (sau mai multe fotografii și videoclipuri), apoi atingeți butonul de partajare.

  Cum pot vedea un album iCloud partajat pe computerul meu?

  Când selectați setarea „Creați un site web public pentru a permite oricui să vadă aceste fotografii pe iCloud.com”, oricine are linkul către album poate vizualiza fotografiile. Pe computerul Windows, deschideți Albume partajate. Faceți dublu clic pe albumul partajat la care doriți să găsiți linkul, apoi faceți clic pe Informații în bara de instrumente.

  De ce nu se partajează fotografiile mele între dispozitive?

  Ștergeți datele aplicației și memoria cache. ☛Pe Android, accesați Setări, apoi selectați Aplicații. Apoi, selectați Fotografii, Stocare și faceți clic pe Ștergeți datele și Ștergeți memoria cache. … Apoi puteți reinstala aplicația în App Store.

   Care este diferența dintre fluxul foto și biblioteca foto iCloud?

   Biblioteca foto iCloud de la Apple vă permite să stocați toate fotografiile și videoclipurile dvs. în iCloud. … My Photo Stream încarcă automat fotografii noi și le trimite către toate dispozitivele tale conectate la iCloud. Stochează cele mai recente fotografii de 30 de zile (până la 1.000 de fotografii).

    De ce nu funcționează linkul foto iCloud?

    Dacă se pare că o legătură foto iCloud nu funcționează, deoarece dispozitivul nu se va conecta la internet și ați verificat deja conexiunea Wi-Fi sau celulară, trebuie să resetați setările de rețea. … Atingeți Resetare setări de rețea. Introduceți parola și atingeți Resetare setări de rețea pentru a confirma.

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE