fbpx
21.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

De ce nu se încarcă imaginile în Reddit?

Soluția 3: Modificați setările DNS

 • Verificați ce folosiți de obicei pentru DNS și încercați serviciile Google DNS, Cloudflare sau OpenDNS. De exemplu, pentru a remedia încărcarea blocată a aplicației Reddit pe Android prin setările DNS: Accesați Setări > WiFi > Țineți apăsat rețeaua WiFi și apăsați pe Modificare rețea. 4.4), Cloudflare DNS (1.1.

Ținând cont de acest lucru, De ce nu funcționează Reddit? Verificați conexiunea la internet

 • Dacă aplicația sau site-ul web Reddit nu se încarcă, asigurați-vă că nu este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Puteți verifica dacă conexiunea este problema prin simpla deschidere a unui alt site în browserul computerului sau al telefonului. Dacă nu se încarcă nimic, internetul tău este probabil vinovat.

Ținând cont de acest lucru, De ce nu sunt redate unele videoclipuri Reddit? Încercați să ștergeți memoria cache a aplicației (setări dispozitiv> general> stocare> descărcare aplicație) sau să vă conectați la Reddit prin WIFI sau pe datele dvs. celulare, oricare nu ați folosit-o înainte. Dacă acest lucru nu ajută, încercați să ștergeți și să reinstalați aplicația pentru a vedea dacă asta vă rezolvă problemele. De asemenea, ar trebui să verificați dacă există actualizări disponibile.

Întrebări frecvente:

De ce Reddit nu funcționează pe WiFi?

– S-a șters memoria cache a aplicației. – Resetați setările de rețea ale telefonului. – A repornit routerul. Aplicația Reddit funcționează OK pe ambele SSID-uri pentru invitați, dar nu și pe SSID-urile implicite.

De ce se încarcă Reddit atât de mult?

Noua interfață de utilizator Reddit. Unii utilizatori au identificat cauza încetinirii Reddit în ultima vreme pe interfața sa de utilizare actualizată, care descarcă mai multe date și, prin urmare, pune o presiune mai mare asupra conexiunii tale la internet. Din când în când, Reddit apare cu noi actualizări care încetinesc site-ul. Fiecare software primește erori.

De ce este blocat Reddit?

Reddit este blocat deoarece există sub-reddit-uri pornografice și reddit a refuzat să le filtreze geografic. Deoarece întregul domeniu este protejat prin SSL, nu există nicio modalitate ca o parte externă să știe ce este accesat dincolo de adresele IP în cauză, așa că a blocat totul. La fel și cu imgur.

Este Reddit sigur?

Reddit este conceput pentru utilizatori adulți, nu pentru copii. Nu este un loc sigur pentru copii sau adolescenți mai tineri din cauza riscurilor, inclusiv prădători, dezinformare, provocări online periculoase și scurgeri de date.

Contul meu Reddit este interzis?

Veți ști că ați fost interzis dacă tot ceea ce trimiteți este eliminat automat (doar verificați pagina de comentarii a postării dvs. și veți vedea o etichetă „[eliminat]”). shadowban-ul este cel mai greu de detectat. … Dacă primiți o eroare „pagină nu a fost găsită”, atunci sunteți shadowbann.

  De ce scrie că ceva a mers prost pe Reddit?

  Când se întâmplă așa ceva, înseamnă că ai fost interzis. Uneori, când încalci regulile și regulamentele Reddit, vei fi dat afară și va afișa „Ceva a mers prost.

  De ce Reddit mobil nu funcționează?

  Ștergeți memoria cache a aplicației Reddit

  Aplicația nu mai funcționează dacă dimensiunea cache-ului este mai mare decât spațiul de stocare al telefonului. Dacă telefonul tău rămâne fără spațiu de stocare sau memoria cache a aplicației Reddit este coruptă, atunci problema apare.

  Reddit funcționează numai pe WIFI?

  Aplicația Reddit funcționează numai pe Wifi și nu cu date mobile [Android][10][2021.38. 0.365032] : r/redditmobile.

  Reddit este blocat în Indonezia?

  Aceasta este o problemă pentru locuitorii națiunii din Asia de Sud-Est, care se află pe locul patru în lume ca populație, deoarece Reddit este interzis de guvernul Indoneziei. Această interdicție nu face discriminări între cetățenii indonezieni și cei care au călătorit în țară pentru recreere sau muncă.

  Este bun Infinity pentru Reddit?

  Având în vedere toate acestea, recomand cu căldură utilizatorilor Reddit de pe Android să încerce Infinity. Este o aplicație solidă, cu funcții excelente, imagini excelente, personalizare și multe altele. În plus, este complet gratuit de utilizat și, dacă ești fan al open source, verifică și nevoia. Infinity este disponibil gratuit pe Google Play Store.

  Care este cea mai bună aplicație Reddit pentru iPhone?

  Alegerea editorilor. Apollo pentru Reddit este o alternativă excelentă la aplicația oficială, cu stive de funcții utile și o mulțime de setări pe care le puteți modifica pentru o experiență Reddit și mai personalizată.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE