fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce nu pot vedea mesajele pe telegram?

Asigurați-vă că notificările sunt activate în Telegram ȘI în setările telefonului (Setări > Notificări), verificați versiunea aplicației. Asigurați-vă că notificările nu au fost dezactivate pentru un anumit chat sau grup. … Relansați Telegram, accesați Setările telefonului, activați alertele.

  În mod similar, Cum îmi pot vedea mesajele Telegram?
  Din păcate, nu există nicio modalitate de a dezactiva confirmările de citire în Telegram. Aceasta înseamnă că toată lumea va ști întotdeauna dacă mesajul său Telegram a fost citit.

  În ceea ce privește acest lucru, Mesajele de pe Telegram dispar?
  Acesta este unul dintre motivele principale pentru care mesajele tale Telegram dispar. Telegram oferă o opțiune de a șterge automat istoricul în aplicație. Puteți seta un temporizator și puteți elimina chat-ul din cealaltă parte după un anumit timp. … Puteți seta mesajele Telegram să fie șterse automat de la 24 de ore la 1 lună.

   Întrebări frecvente:

   De unde știi dacă sunt blocat pe Telegram?

   Când este blocat, contactul pierde accesul la o parte din informațiile de profil din aplicația de mesagerie, care include și fotografia de profil. Dacă fotografia utilizatorului care ți-a fost vizibilă anterior este înlocuită cu inițialele contactului, înseamnă că ai fost blocat pe Telegram.

   Mesajele Telegram sunt private?

   Toate chaturile Telegram și chaturile de grup sunt private pentru participanții lor. Nu procesăm nicio solicitare legată de acestea.

   De ce nu vor trimite mesajele mele pe ON Telegram?

   Ștergeți aplicația și reinstalați-o. Dacă v-ați actualizat aplicația Telegram la cea mai recentă versiune, dar descoperiți că încă nu puteți trimite mesaje, următorul pas este să ștergeți aplicația de pe dispozitiv și apoi să o reinstalați. Făcând acest lucru, oferă aplicației o reîmprospătare completă.

   Dezinstalarea Telegram șterge mesajele?

   Dezinstalarea aplicației Telegram pe orice platformă nu șterge contul Telegram. Când vă conectați din nou pe orice platformă, totul va fi în continuare acolo. ȚINE minte ACEASTA REGULĂ DE AUR: Telegram șterge un mesaj sau o postare irecuperabilă numai atunci când nimeni nu mai are acces la nicio copie a acestuia.

   Ce se întâmplă dacă șterg memoria cache pe Telegram?

   Când eliminați datele Telegram din memoria cache locală a dispozitivului dvs. pentru a elibera spațiu, le vom păstra în cloud atâta timp cât aveți nevoie, practic fără limitări. … Pe Android, acesta funcționează în prezent cu supergrupuri și canale (doar atingeți și mențineți apăsat în lista de chaturi, apoi „Ștergeți din cache”).

    Cum îmi pot bloca chatul în Telegram?

    Deschideți aplicația Telegram și selectați pictograma de meniu cu trei bare din partea stângă sus a ferestrei. Din meniu, selectați Setări. Selectați opțiunea Confidențialitate și securitate din secțiunea Setări. Derulați în jos la secțiunea Securitate și selectați Blocare cu parolă.

    Cum îmi pot recupera mesajele Telegram de pe Iphone?

    Pasul 1: În interfața principală, atingeți pictograma „Recuperare de pe iCloud”. Vi se va cere să introduceți ID-ul Apple și parola pentru a vă conecta la contul Apple. Pasul 2: Alegeți backupul iCloud dorit și apăsați butonul „Scanați” pentru a scana datele. Pasul 3: Previzualizați și alegeți mesajele pe care doriți să le recuperați pentru Telegram.

    Îți pot trimite mesaje străine pe Telegram?

    Oamenii vă pot contacta pe Telegram prin două moduri: numărul dvs. de telefon și/sau numele dvs. de utilizator Telegram. Numerele necunoscute sunt probabil numere ale acelor persoane pe care nu le cunoașteți – străini. Aceste persoane te pot contacta NUMAI prin numele tău de utilizator Telegram.

    Cum îmi pot recupera istoricul chat-ului Telegram?

    Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, trebuie pur și simplu să deschideți aplicația sau instrumentul pe care l-ați folosit pentru a face backup la telefon, să alegeți opțiunea de restaurare, să selectați copia de rezervă care conține mesajele dvs. Telegram și să apăsați restaurare. Acest lucru ar trebui să restabilească toate mesajele Telegram șterse de pe telefon.

    Ce se întâmplă când ștergi pe cineva de pe Telegram?

    Tot ce trebuie să faceți pentru a elimina o persoană de contact Telegram din lista de contacte a telefonului dvs. este să-l ștergeți exact așa cum ați face cu orice alt contact. Chiar dacă ați șters contactul, chatul pe care îl aveți cu acea persoană va rămâne pe Telegramă.

    Care este mai bun Telegram sau WhatsApp?

    Deci, acum știți că WhatsApp este – în general – o opțiune mai sigură pentru trimiterea de mesaje, fotografii și videoclipuri decât Telegram, mai ales dacă discutați mult în grupuri. De asemenea, vă oferă aceeași criptare end-to-end pentru apelurile vocale și video.

    Chaturile Telegram sunt criptate end-to-end?

    În Telegram, doar „chaturile secrete” sunt criptate. Pentru a utiliza criptarea de la capăt la capăt a Telegramului, trebuie să începeți un chat secret atingând numele persoanei, butonul „Mai multe” sau butonul de meniu și „Începeți chatul secret”. Chaturile secrete apar separat de chaturile non-secrete în lista de chat Telegram.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE