fbpx
25.7 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

De ce primesc brusc atât de multe reclame sponsorizate pe facebook?

În limbajul publicitar, asta înseamnă „retargeting”. Facebook permite agenților de publicitate să „redirecționeze” persoanele care au vizitat site-ul web sau aplicația agentului de publicitate în afara Facebook, ceea ce poate duce la afișarea mai multor anunțuri în fluxul dvs. de știri.

La fel, De ce feedul meu Facebook este plin de reclame sponsorizate?
Ajustați setările pentru anunțuri

  • Facebook folosește o mulțime de date personale pentru a decide ce reclame să afișeze în fluxul de știri. Pentru a activa sau a dezactiva oricare dintre aceste opțiuni, accesați pagina principală de preferințe pentru anunțuri, deschideți Setări pentru anunțuri și consultați Date despre activitatea dvs. de la parteneri și anunțuri afișate pe Facebook.

Având în vedere acest lucru, Cum blochez ironSource?
Atingeți și selectați orice pachet, apoi apăsați pe modificare pentru a verifica aplicațiile pe care le conține. Debifați aplicațiile individual din fereastra pachetului și atingeți Terminare pentru a încheia configurarea telefonului fără a permite ironSource să instaleze aplicații sau să trimită notificări de recomandare a aplicațiilor.

Întrebări frecvente:

Sunt prea multe reclame pe rețelele sociale?

Consumatorilor nu le plac reclamele — din multe motive

  • Aproape 3 din 4 utilizatori (74%) cred că există prea multe reclame. 63% dintre utilizatori spun că văd doar câteva lucruri promovate, iar și iar. 44% dintre utilizatori consideră reclamele irelevante pentru dorințele și nevoile lor. Pentru cei peste 35 de ani, numărul crește la 51%.

Ce face ironSource?

ironSource alimentează economia aplicațiilor, ajutând creatorii de conținut mobil să prospere cu o platformă de afaceri de top concepută pentru a transforma orice aplicație într-o afacere. Ajutăm clienții să se concentreze pe ceea ce fac ei cel mai bine – creând aplicații grozave și experiențe pentru utilizatori – în timp ce le permitem extinderea afacerii în economia aplicațiilor.

Pentru ce se folosește ironSource?

Istorie. Fondată în 2010 în Tel Aviv, ironSource oferă platforme și instrumente pentru dezvoltatorii de aplicații, inclusiv analize, monetizarea utilizatorilor, conversie, achiziție și optimizare pentru toate dispozitivele.

Ce este medierea ironSource?

Soluția de mediere ironSource este un instrument de monetizare care îmbunătățește experiența utilizatorului, oferă un control mai bun asupra performanței reclamelor și crește semnificativ veniturile! ⚡ Înainte de a începe Asigurați-vă că ați integrat corect Mediarea video cu recompensă, interstițial sau banner de la ironSource în aplicația dvs.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE