fbpx
12.4 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Ștergerea managerului de afaceri șterge pagina?

„Dacă îl ștergeți definitiv, toate activele (conturile publicitare, paginile și cataloagele de produse) vor fi eliminate din afacerea dvs. Veți continua să aveți drepturi de administrator asupra tuturor activelor asociate cu această afacere prin contul dvs. de Facebook.

Având în vedere acest lucru, Pot șterge managerul de afaceri și pot începe din nou? După ce ștergeți Managerul de afaceri, această acțiune nu poate fi anulată.

În ceea ce privește acest lucru, Cum îmi deconectez pagina de Facebook a companiei de la pagina personală? Faceți clic din nou pe butonul de editare a paginii din partea de sus a paginii, apoi selectați Gestionați rolurile de administrator. De data aceasta, găsiți contul personal și selectați Eliminați. Încă o dată, apăsați butonul de salvare și introduceți parola pentru a vă asigura modificările.

Întrebări frecvente:

Cum îmi șterg pagina de afaceri Facebook 2021?

Doar mergeți la pagina pe care doriți să o ștergeți, mergeți la opțiunea de setări de sub „Editați pagina” și derulați în partea de jos la „Eliminați pagina”. Apăsați pe ștergere și bun venit! Pagina ta va fi eliminată. Așa cum este cazul pe mobil, vă puteți restabili pagina în termen de 14 zile de la ștergere, dar după aceea, va dispărea pentru totdeauna.

Îmi pot șterge contul de Facebook fără a-mi șterge pagina de afaceri?

Nu poți. După cum am înțeles – ceea ce este întotdeauna neclar, având în vedere modul în care Facebook continuă să schimbe lucrurile – fiecare pagină trebuie să fie legată de un profil personal.

Pot separa pagina mea de afaceri de contul meu personal?

Puteți crea o pagină de afaceri separată care nu este pagina de profil personal, dar trebuie să deschideți o pagină de afaceri dintr-un profil personal. Cu toate acestea, puteți împiedica oamenii să vadă că sunteți administratorul profilului de afaceri.

Ar trebui să-mi conectez pagina de Facebook a companiei la pagina mea personală?

Nu utilizați profilul personal actual de Facebook și nu creați un profil personal nou în scopuri comerciale. Folosirea unui profil în scopuri comerciale sau promoționale încalcă politicile Facebook, iar acest lucru nu numai că va enerva prietenii, ci ar putea duce la ștergerea contului de către Facebook.

Ce se întâmplă cu o pagină de Facebook când elimin administratorul care a creat-o?

Problema reală este că pagina este încă legată de contul de Facebook al persoanei, indiferent dacă aceasta administrează sau nu pagina. Astfel, dacă își șterg pagina de Facebook [profilul] din orice motiv, pagina va dispărea pentru totdeauna.

Poate un administrator să elimine creatorul unei pagini de Facebook 2020?

Da.. Într-o schimbare subtilă, dar semnificativă pentru proprietarii de Pagini Facebook, creatorul inițial al Paginilor poate fi acum eliminat ca administrator de către oricare alți administratori ai acelei Pagini.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE