fbpx
28.6 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

De ce primesc reclame ciudate pe Instagram?

Instagram spune că acele interese publicitare sunt generate dintr-o mână de surse, inclusiv persoane pe care le urmăriți și imaginile și videoclipurile pe care le apăsați pe butonul inimii sau la care scrieți un comentariu.

De asemenea întrebarea este, De ce reclamele mele Instagram sunt irelevante? Motivul pentru care vedeți reclame care sunt irelevante pentru dvs. ar putea fi că algoritmul nu știe cu adevărat ce vă interesează.

În ceea ce privește acest lucru, Cum pot schimba reclamele pe care le văd pe Instagram? Pentru a face asta, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la Setări în aplicația Instagram, apoi să selectați Securitate. Odată ajuns acolo, puteți opta pentru Acces la date, apoi verificați fila Anunțuri. O listă cu presupusele dvs. interese ar trebui să fie populată. De asemenea, puteți alege să vă uitați la o listă de anunțuri cu care ați interacționat.

Întrebări frecvente:

Cât timp rămân promoțiile pe Instagram?

Odată ce trimiteți anunțul, acesta va trece printr-un proces de aprobare, care durează de obicei 24 de ore.

De ce Instagram sunt toate reclamele acum?

Acum, Instagram spune că va folosi acest spațiu pentru a sugera postări noi, organice, pe care utilizatorii să le vadă, precum și reclame. Ideea inițială din spatele notificării „You’re All Caught Up” a fost de a ajuta la limitarea utilizării excesive a aplicației sociale care provoacă dependență a Instagram.

Nu poți posta ceva greșit pe Instagram?

Serverul ocupat este cel mai probabil motiv pentru care Instagram a mers prost o eroare. … Goliți memoria cache Instagram și încercați să vă conectați din nou. Dacă sunteți pe Android, accesați setări > Aplicații > Instagram > Stocare > Golire cache. În ceea ce privește utilizatorii iOS, eliminarea aplicației este singura modalitate de a șterge cache-urile.

  Ștergerea unei promoții șterge postarea?

  Este sub anunț. Derulați în jos și atingeți Ștergeți promoția. Va apărea un mesaj de confirmare. … Anunțul este acum șters, deși postarea inițială pe care s-a bazat anunțul este încă pe profilul dvs.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE