fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum îmi resetez managerul de anunțuri Facebook?

Accesați Setările de plată din Managerul de anunțuri. În secțiunea Setați limita de cheltuieli pentru contul dvs., faceți clic pe Resetare. Faceți clic pe Resetați suma cheltuită.

În plus, Cât de des ar trebui să schimbi reclamele Facebook? Cele mai credibile surse recomandă să vă reîmprospătați reclamele la fiecare 4-6 săptămâni. Totuși, dacă faci publicitate pe Facebook (și dacă nu, de ce nu?!) trebuie să-ți schimbi creativitatea săptămânal, așa este SĂPTĂMÂNAL.

În ceea ce privește acest lucru, Unde este butonul de reîmprospătare pe Facebook? Faceți clic pe pictograma de reîmprospătare din colțul din dreapta sus al contului de rețea socială pe care trebuie să îl reîmprospătați. Pentru paginile și grupurile de Facebook, vă rugăm să vă reîmprospătați profilul personal. Paginile și grupurile nu pot fi reîmprospătate individual.

Întrebări frecvente:

De ce nu se publică anunțul meu de pe Facebook?

Problemă: anunțul dvs. nu respectă politicile de publicitate ale Facebook. Uitați de livrare; anunțul dvs. poate fi, de asemenea, respins pentru publicare. Problemele legate de aprobarea reclamelor Facebook sunt destul de frecvente pe platformă. Acest lucru se datorează faptului că Facebook se asigură în mod riguros că fiecare reclamă îndeplinește politicile sale de publicitate înainte de publicare.

Cum repar erorile din reclamele Facebook?

Soluţie. Cea mai frecventă cauză a acestei probleme este că ați depășit limita de cheltuieli publicitare Facebook, fie pentru această campanie publicitară, fie pentru întregul cont de reclame Facebook. Soluția este să completați un bilet de asistență, astfel încât să putem elimina limita de cheltuieli publicitare.

De ce se îngheață reclamele pe Facebook?

Dar multe companii plătesc și pentru experți sau specialiști care să facă cea mai mare parte a muncii, ceea ce înseamnă că anunțurile din cont sunt în esență nesupravegheate dacă acel expert nu se poate conecta. Facebook spune că conturile publicitare care au un singur administrator sunt oprite dacă acea persoană este suspendată. dar, în multe cazuri, agenții de publicitate nu sunt suspendați complet…

De ce nu pot edita anunțul meu pe Facebook?

Puteți edita o postare numai dacă nu este conectată în prezent la un anunț, indiferent dacă este activă sau inactivă. Când creați un anunț, puteți promova o postare existentă (publicată sau nu)… Când selectați o postare de promovat, există o coloană pentru ID-ul postării.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE