fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

De ce reclamele pe Facebook nu livrează 2021?

Este posibil ca anunțurile dvs. să nu fie difuzate dacă: Parametrii dvs. de direcționare nu au suficienți utilizatori. Lăsați prea mult din publicul dvs. pentru ca anunțurile dvs. să fie eficiente. Lista de clienți pe care ați încărcat-o nu se potrivește cu numărul de persoane așteptate.

În ceea ce privește acest lucru, Cum repar Facebook-ul care nu livrează reclame?
Cum să o remediați: asigurați-vă mai întâi de starea anunțului dvs. Creați un filtru bazat pe difuzarea anunțurilor pentru a verifica dacă există anunțuri în curs de examinare. Apoi contactați Facebook prin formularul „Anunțuri în așteptare de revizuire mai mult de 24 de ore”. Trebuie să le furnizați ID-ul anunțului și o descriere a problemei dvs.

În ceea ce privește acest, De ce s-a oprit difuzarea anunțului meu pe Facebook?
Reclamele tale nu vor rula pe Facebook dacă nu ai 1.000 de utilizatori activi în publicul tău țintă. Există mai multe moduri în care acest lucru se poate întâmpla: parametrii de direcționare pe care i-ați ales pur și simplu nu au destui utilizatori. Excludeți aproape toată audiența dvs. într-un efort de a fi eficient.

Întrebări frecvente:

Ce s-a întâmplat cu reclamele Facebook?

Facebook a anunțat recent că va limita numărul de reclame pe care Pages le poate rula simultan începând cu jumătatea anului 2020. Facebook implementează limite pentru anunțuri, deoarece volumul mare de anunțuri poate „împiedica performanța unui agent de publicitate”, potrivit Facebook.

De ce nu funcționează postarea mea de boost?

Dacă postarea pe care încercați să o amplificați este fotografia de copertă sau videoclipul de copertă, nu o veți putea spori. Acestea includ cazurile în care ați setat o imagine sau un videoclip ca imagine de copertă, dar apoi ați schimbat din nou imaginea de copertă. … Accesați pagina dvs. de Facebook și faceți clic pe fotografie/video pentru a crea o nouă postare.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE