fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ce este Facebook Marketing API?

Ce este Facebook Marketing API? API-urile de marketing sunt o colecție de puncte finale ale API-ului Graph care pot fi folosite pentru a vă ajuta să faceți publicitate pe Facebook și Instagram. De la gestionarea automată a anunțurilor și creativitatea dinamică până la direcționare și optimizare, API-ul Facebook Marketing poate debloca noi opțiuni pentru afacerea dvs.

La fel, Ce este un API de marketing?
API-ul de marketing este un API bazat pe HTTP pe care îl puteți utiliza pentru a interoga datele în mod programatic, pentru a crea și a gestiona anunțuri și pentru a efectua o mare varietate de alte sarcini. … Deoarece API-ul este bazat pe HTTP, funcționează cu orice limbă sau software care acceptă HTTP, inclusiv cURL și aproape toate browserele web moderne.

  Pe lângă asta, Este gratuit API-ul Facebook?
  Oferim acces gratuit la peste 140 de milioane de locuri din întreaga lume, aceleași date care alimentează Facebook, Instagram și Messenger. Am creat puncte finale Căutare, Locație curentă și Informații despre locație, astfel încât să puteți găsi locuri relevante pentru utilizatorii dvs. și să oferiți informații utile despre fiecare locație.

  Întrebări frecvente:

  Ce poate face API-ul Facebook?

  Ce este API-ul Facebook? API-ul Facebook Graph este un API bazat pe HTTP, care permite dezvoltatorilor să extragă date și funcționalități de pe platforma Facebook. Aplicațiile pot folosi acest API pentru a interoga datele în mod programatic, pentru a posta în pagini și grupuri și pentru a gestiona anunțuri, printre alte sarcini.

  Piața Facebook are un API?

  Actualizare: Acum puteți solicita ca afacerea dvs. să fie listată pe piața Facebook. Documentație: https://developers.facebook.com/docs/pages/shops-api. Formular de aplicare: https://www.facebook.com/shops-api-alpha/. Vă rugăm să rețineți că acesta este un alfa limitat, așa că numai partenerii selectați vor fi eligibili pentru acces la API.

  Cum testez Facebook Marketing API?

  Testare. Încercați apelurile API cu Graph API Explorer. Puteți încerca orice apel API pe care doriți să îl efectuați către API-ul de marketing, consultați postarea de blog. Selectați aplicația dvs. în Aplicație și acordați aplicației dvs. permisiunea ads_management sau ads_read în permisiunile extinse atunci când creați un simbol de acces.

  Ce se înțelege prin API cu exemplu?

  O interfață de programare a aplicațiilor (API) este un set de instrumente pe care programatorii îl pot folosi pentru a-i ajuta să creeze software. … Un exemplu este API-ul Apple (iOS) care este folosit pentru a detecta interacțiunile cu ecranul tactil. API-urile sunt instrumente. Ele vă permit ca programator să furnizați soluții solide destul de rapid.

   Ce înseamnă API în media?

   API înseamnă interfață de programare a aplicațiilor. Acesta este un concept în tehnologia software care se referă în esență la modul în care mai multe aplicații pot interacționa și obține date una de la alta.

   Ce este mai exact un API?

   API este acronimul pentru Application Programming Interface, care este un intermediar software care permite a două aplicații să comunice între ele. De fiecare dată când utilizați o aplicație precum Facebook, trimiteți un mesaj instantaneu sau verificați vremea pe telefon, utilizați un API.

   Pot accesa Facebook API?

   Toate API-urile și statisticile aplicațiilor Facebook sunt urmărite în Tabloul de bord pentru dezvoltatori și nu pot fi accesate fără a crea o aplicație. Cel mai simplu și mai convenabil mod de a utiliza API-urile Facebook este să adăugați aplicațiile chiar în tabloul de bord. Pur și simplu alege-l pe cel care corespunde nevoilor tale.

   Ce este Live API pe Facebook?

   API-ul Live vă permite să creați fluxuri video care combină mai multe surse video și audio și care introduc efecte speciale. Acestea pot include și surse programatice, cum ar fi jocuri sau screencast-uri. Fox Sports a folosit Grabyo pentru a genera clipuri video „reluare instantanee live” dintr-o transmisie Facebook Live în timp ce aceasta era încă în desfășurare.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE