fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

De ce reclamele pe Facebook sunt mai bune decât reclamele pe twitter?

Costul pe milion (CPM) este semnificativ mai mare pe Twitter, de până la 3,50 USD, comparativ cu un CPM mediu de 0,59 USD pe Facebook. CPM se referă la prețul afișărilor de anunțuri – deci, cu alte cuvinte, vă va costa de 5-6 ori mai mult să faceți publicitate pe Twitter decât pe Facebook.

De asemenea oamenii întreabă, Este eficientă publicitatea pe Twitter? La Twitter, am vrut să punem mâna pe numere reale. … Studiile au constatat, de asemenea, că formatul de anunț video promovat al Twitter poate fi cu până la 20% mai eficient în stimularea vânzărilor decât alte formate de anunțuri Twitter și că publicitatea axată pe produs pe Twitter generează cel mai mare ROI pe termen scurt.

  Ținând cont de acest lucru, De ce ar trebui să faci publicitate pe Twitter? La fel ca reclamele de pe Facebook, Twitter vă permite să ajungeți la publicul potrivit prin direcționarea în funcție de interese, geografie, sex, dispozitiv sau utilizatori similari celor care sunt urmăriți. … Anunțurile Twitter vă pot ajuta să vă puneți Tweeturile și contul în fața mai multor persoane care sunt interesate de dvs.

   Întrebări frecvente:

   Care este o dimensiune bună a publicului pentru reclamele Twitter?

   O implicare mai mare este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă crește scorul de calitate Twitter și de a vă face reclamele mai profitabile. Când creați o nouă campanie publicitară, vi se prezintă opțiunea de a vă „selecta publicul”. „În mod ideal, nu doriți ca dimensiunea publicului dvs. să depășească 100.000 de utilizatori.

   Twitter are o regulă de 20%?

   În ceea ce privește Twitter, regula de bază aici este că 80% dintre postările tale ar trebui să fie bazate pe conținut bazat pe tendințe sau cunoștințe, în timp ce 20% ar trebui să fie promoționale despre compania ta. … Retweet-urile sunt grozave în limitele rezonabile și chiar mai bune dacă adăugați o introducere despre motivul pentru care vedeți acest conținut ca fiind convingător sau interesant.

    Cum vă ajută reclamele Twitter să vă creșteți gradul de conștientizare?

    Activitatea dvs. pe Twitter, informațiile pe care le furnizați către Twitter și relațiile noastre cu partenerii publicitari ajută la ca conținutul promovat să fie mai relevant pentru dvs. Când utilizați Twitter pentru a urmări, a Tweet, a căuta, a vizualiza sau a interacționa cu Tweeturi sau conturi Twitter, este posibil să folosim aceste acțiuni pentru a personaliza Reclamele Twitter pentru dvs.

    Reclamele Twitter măresc adepții?

    Când? Anunțurile pentru urmăritori vă stimulează creșterea numărului de persoane interesate, astfel încât acestea sunt cel mai bine utilizate atunci când doriți să construiți o audiență implicată pentru a vă amplifica mesajul – pe și în afara Twitter. Oamenii care vă urmăresc nu numai că văd Tweeturile, dar sunt, de asemenea, probabil să devină susținători și clienți ai mărcii.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE