fbpx
7.9 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

De ce reclamele YouTube sunt mai lungi acum?

Răspunsul simplu este pentru venituri. Răspunsul mai lung este: YouTube nu prea îi pasă de lungimea reclamelor, ci de cantitatea și calitatea acelor reclame. Ei vor stoarce cât mai multe reclame într-un videoclip pentru a obține mai multe venituri.

La fel, Au crescut anunțurile YouTube în 2021?
În primul rând, în doar primele nouă luni ale acestui an (2021), YouTube a generat 20,21 miliarde dolari din publicitate… mai mult decât a generat din reclame atât în ​​2020 (19,77 miliarde dolari), cât și în 2019 (15,15 miliarde dolari).

De asemenea a fost întrebat, Reclamele YouTube sunt mai lungi acum?
YouTube tocmai și-a schimbat regulile privind monetizarea videoclipurilor, iar creatorii YouTube nu sunt mulțumiți. În esență, Google va afișa acum reclame în toate videoclipurile, chiar dacă creatorii lor nu doresc reclame. Iar creatorii nu vor primi un ban. Totul se află într-o nouă secțiune a termenilor și condițiilor YouTube numită „Dreptul de a genera bani”.

Întrebări frecvente:

De ce reclamele YouTube durează 15 secunde?

Cel mai probabil, YouTube încearcă să mărească suma de venituri pe care o câștigă extinzând perioada de timp pentru care sunt disponibile anunțurile. Cu cât anunțul este vizionat mai mult, cu atât primesc mai mulți bani. Dacă fac reclame de 15 secunde care nu se pot închide, pot obține bani în valoare de 15 secunde întregi.

De ce sunt atât de multe reclame pe YouTube 2021?

Reclamele duble de pe YouTube au iritat întotdeauna consumatorii, mai ales când își vizionează videoclipurile preferate. Concepția generală pe care o au oamenii cu privire la reclamele YouTube este că YouTube face bani forțând oamenii să vizioneze reclamele. De parcă un anunț nu ar fi suficient, YouTube a trebuit să vină cu anunțuri duble!

De ce sunt reclamele YouTube atât de enervante?

Motivul pentru care Reclamele sunt naibii este pur și simplu pentru că nu le poți sări peste toate, trebuie să le urmărești și aceeași reclamă este redată până la încheierea contractului de promovare. Acest lucru este atât de enervant încât, la Punct, toate celelalte produse sau servicii încep să facă aceleași reclame tematice una după alta!…

De ce YouTube are acum 3 anunțuri?

Pentru că YouTube încearcă să câștige mai mulți bani din reclame. Youtube vrea ca utilizatorul lor să cumpere versiunea premium, astfel încât să poată scăpa de reclame.

Reclamele YouTube nu pot fi închise acum?

Există anunțuri pre-roll de 15 și 6 secunde pe care utilizatorii nu le pot sări dacă agentul de publicitate alege acel format. Agentul de publicitate trebuie să plătească pentru anunțul video (rulat prin Google Ads) doar dacă utilizatorul urmărește cel puțin 30 de secunde din videoclip sau întregul videoclip dacă este sub 30 de secunde.

De ce unele reclame de 15 secunde nu pot fi ignorate?

Continuăm să avem protecții în sistemul nostru publicitar pentru a limita numărul de reclame pe care le vede un utilizator, pentru a ne asigura că utilizatorii au o experiență excelentă în timp ce urmăresc YouTube.” Un anunț bun de 15 secunde care nu poate fi ignorat poate face un spectator mai probabil să vizioneze un videoclip mai lung de la marcă, chiar și atunci când are ocazia să îl ignore.

Cât de lungi ar trebui să fie anunțurile YouTube?

Anunțul dvs. trebuie să aibă o durată de cel puțin 12 secunde (deși undeva este recomandat să dureze mai puțin de 3 minute). Plătiți atunci când o persoană a vizionat primele 30 de secunde sau întregul lucru sau dacă interacționează cu anunțul dvs. făcând clic: oricare dintre acestea survine primul.

De ce primesc brusc atât de multe reclame pe YouTube?

Anunțurile pot apărea pe videoclipurile încărcate chiar dacă nu ați generat bani dvs. din videoclipuri. Dacă videoclipul dvs. conține conținut pentru care nu dețineți toate drepturile necesare, este posibil ca deținătorul drepturilor să fi ales să plaseze anunțuri pe acesta. De asemenea, YouTube poate plasa reclame pe videoclipuri de pe canale care nu fac parte din Programul de parteneriat YouTube.

Cum scap de reclamele de pe YouTube fără să plătesc?

Se pare că a scăpa de reclamele YouTube este la fel de simplă ca și plasarea unui punct suplimentar după partea .com a adresei URL YouTube. „Puteți ocoli anunțurile YouTube adăugând un punct după domeniu”, a scris utilizatorul Reddit unicorn4sale.

Cine este primul Youtuber?

Jawed Karim a postat primul videoclip pe YouTube intitulat „Eu la zoo. ‘ Postat pe 23 aprilie 2005, videoclipul are peste 221 de milioane de vizualizări. Karim este unul dintre cei trei co-fondatori ai YouTube.

De unde își ia YouTube banii?

YouTube, la fel ca majoritatea celorlalte proprietăți Google, câștigă cea mai mare parte a veniturilor sale prin reclame. YouTube poate să încorporeze publicitate direcționată direct în clipurile video pe care utilizatorii săi le vizionează, precum și să promoveze conținutul prezentat. În primele nouă luni ale anului 2021, YouTube a generat 20,21 miliarde USD din publicitate.

De ce nu mai pot sări peste reclamele de pe YouTube 2021?

Anunțurile video care nu se pot închide pot avea o durată de 15 sau 20 de secunde, în funcție de standardele regionale. Dacă anunțurile mai lungi nu pot fi omise, este o extensie de browser care cauzează o problemă. Dezactivați extensiile de browser și verificați dacă problema persistă.

De ce nu ar trebui să omiteți reclamele pe YouTube?

Când nu opresc, oamenii acordă atenție reclamelor YouTube. Pe baza tehnologiei de urmărire a ochilor, Google și Ipsos au descoperit că atenția acordată reclamelor YouTube este cu 84% mai mare decât publicității la televizor. … În acest fel, mărcile pot face în continuare o impresie pe cei care au înscris anunțuri sau pot atrage utilizatorii să urmărească întreaga plasare a anunțurilor.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE