fbpx
26.3 C
New York City
luni, iulie 22, 2024

Pot solicita GST pentru publicitatea pe Facebook?

Începând cu aprilie 2019, veți primi factura de GST de la Facebook India. Actualizați-vă GSTIN în setările contului publicitar, pentru a putea solicita creditul de intrare pentru GST. Începând cu aprilie 2019, veți primi factura de GST de la Facebook India. Actualizați-vă GSTIN în setările contului publicitar, pentru a putea solicita creditul de intrare pentru GST.

În ceea ce privește acest lucru, Cum adaug un număr GST?
Adăugați, editați sau ștergeți detaliile dvs. GST

Accesați pagina Setări pentru afaceri și selectați Gestionați GST pentru a vedea toate numerele GST înregistrate în contul dvs. Puteți adăuga numere GST noi sau puteți șterge numerele existente. Selectați Gestionați pentru a schimba adresa și numărul de telefon pentru orice număr GST existent.

Având în vedere acest lucru, Cum adaug informații fiscale pe piața Facebook?
Cum adaug informațiile mele fiscale? Veți vedea un banner în secțiunea Vânzările dvs. a aplicației care vă va solicita să adăugați informațiile fiscale.

Întrebări frecvente:

Facebook percepe GST în India?

Despre taxa pe bunuri și servicii (GST) din India

Din octombrie 2018, reclamele Facebook din India vor fi vândute de Facebook India, facturate și plătite în rupii indiene și fac obiectul unei taxe pe bunuri și servicii (GST) și al unei taxe deduse la sursă (TDS).

Există GST pe marketingul pe rețelele sociale?

GST pentru reclamele de pe dispozitive mobile, site-uri web, aplicații sau orice alte platforme media digitale se percepe @ 18%. Agentul de publicitate, adică persoana care oferă anunțul, ar trebui să plătească GST-ului editorului, adică furnizorul de servicii și furnizorul de servicii ar trebui să depună acest GST la guvern.

Ce articole sunt scutite de GST?

Mărfuri scutite de GST

Mărfurile fără GST includ pește, ou, lapte proaspăt etc. Struguri, pepeni, ghimbir, usturoi, boabe de cafea neprăjite, frunze de ceai verde care nu sunt procesate și multe altele. Produse alimentare care nu sunt puse în recipiente de marcă, cum ar fi orez, cereale decojite, grâu, porumb etc. Componente precum sângele uman.

Trebuie să plătiți impozit pe afacerea pe Facebook?

Aceasta înseamnă că vânzătorii de pe Facebook sau Instagram din statele MPF nu mai sunt obligați să plătească impozitul pe vânzări pentru tranzacțiile lor, deoarece suntem obligați să colectăm și să plătim pentru ei. Acest lucru se aplică chiar și statelor în care vânzătorii nu sunt obligați altfel să colecteze impozitul pe vânzări.

Cum pot găsi un număr GST după nume?

Oamenii pot vizita portalul web GST făcând clic pe următorul link www.gst.gov.in și urmează procesul menționat. După deschiderea portalului web GST, accesați opțiunea CĂUTARE PATIATORI și faceți clic pe fila „Căutare după GSTIN”. Introduceți numărul GST pentru care doriți să aflați numele proprietarului și apoi faceți clic pe butonul CĂUTARE.

Cum depun GST?

Pas: 1 Accesați portalul GST (www.gst.gov.in). Pasul: 2 Va fi emis un număr de identificare GST din 15 cifre pe baza codului dumneavoastră de stat și a numărului PAN. Pasul: 3 Încărcați facturile pe portalul GST sau pe software. Pentru fiecare factură va fi emis un număr de referință al facturii.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE