fbpx
10 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Este r sau python mai popular?

În indicele Tiobe al celor mai populare limbaje de programare, Python este al treilea cel mai popular limbaj de programare (și a crescut cu peste 2% în ultimul an) în toată știința informatică și dezvoltarea de software, în timp ce R a scăzut în ultimul an de la Locul 18-19.

De asemenea întrebarea este, Este Python sau R folosit mai pe scară largă? Python și R: După numere

Potrivit mai multor indici de limbaj de programare populari, TIOBE [1], Stack Overflow [2], PYPL [3] și RedMonk [4], Python este de departe limbajul cel mai popular în comunitatea tehnologică mai largă.

Ținând cont de acest lucru, De ce este Python mai popular decât R? Deși ambele limbaje de programare sunt extrem de utile și de succes, am descoperit în experiența mea personală că Python este mai bun decât R. Aceste motive principale includ, dar nu se limitează la: scalabilitate, notebook-uri Jupyter, pachete de bibliotecă, integrări și funcționalitate încrucișată.

Întrebări frecvente:

Care este mai bun Python sau R?

Dacă sunteți un analist de date, Python sau R vă va ajuta să vă finalizați sarcinile. Dar dacă sunteți un om de știință de date și doriți, de asemenea, să aprofundați în timp în învățarea automată și inteligența artificială, atunci cu siguranță ar trebui să alegeți Python. Pentru că s-ar putea să trebuiască să colaborați cu ingineri de software.

Ar trebui să folosesc R sau Python machine learning?

Răspuns inițial: Ar trebui să învăț Python sau R pentru Machine Learning? Python este ușor de învățat pentru orice, dar devine lent atunci când este cazul analizei de date mari. În cazul lui R, funcționează bine pentru analiza datelor. Ambele sunt bune pentru Machine Learning.

Ar trebui să folosesc R sau RStudio?

Adesea denumit IDE sau mediu de dezvoltare integrat, RStudio permite utilizatorilor să dezvolte și să editeze programe în R prin sprijinirea unui număr mare de pachete statistice, grafică de calitate superioară și capacitatea de a vă gestiona spațiul de lucru. … R poate fi folosit fără RStudio, dar RStudio nu poate fi folosit fără R.

  Merită R învățat?

  R este foarte important când vine vorba de analiza statistică și știința datelor. Mulți dintre voi s-ar putea gândi la R ca la un pachet statistic, dar nu este. … Această limbă este limba preferată a statisticienilor și analiștilor de date și este utilizată pe scară largă pentru analiza datelor datorită naturii sale interactive.

   Pierde R în fața Python?

   Deși R a pierdut teren în fața Python, care este un instrument puternic pentru analiza datelor, ar putea fi o scădere temporară. R iese în evidență ca un limbaj mai specializat și probabil că nu va dispărea complet și probabil că va vedea doar o scădere a numărului de utilizatori.

   Ce este mai rapid R sau Python?

   Python este mai rapid decât R, când numărul de iterații este mai mic de 1000. Sub 100 de pași, python este de până la 8 ori mai rapid decât R, în timp ce dacă numărul de pași este mai mare de 1000, R îl bate pe Python când folosește funcția lapply!

   Google folosește R sau Python?

   Astăzi, zeci de ingineri Google folosesc Python și căutăm mai mulți oameni cu abilități în această limbă.” Motivul simplu este că limbajul Python permite implementarea rapidă, scalabilitatea, întreținerea ușoară și lizibilitatea, făcându-l limba preferată de alegere pentru companiile de tehnologie precum Google.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE