fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Merită r să înveți în 2020?

R merită învățat pentru că în zilele noastre R are o cerere uriașă pe piață. R este cel mai popular limbaj de programare folosit de analiștii de date și de oamenii de știință ai datelor, R este pentru analiză statistică și este gratuit și open source, limbajul R este folosit în proiecte grele.

Ținând cont de acest lucru, Este R 2020 util?
R are acum unul dintre cele mai bogate ecosisteme pentru a efectua analize de date. Este posibil să găsiți o bibliotecă pentru orice analiză pe care doriți să o efectuați. Varietatea bogată de biblioteci face ca R să fie prima alegere pentru analiza statistică, în special pentru lucrările analitice specializate.

Ținând cont de acest lucru, Mai merită să înveți R?
Da, desigur că programarea R merită învățată. Este un rezervor de utilități statistice și biblioteci. Face algoritmii matematici de învățare automată ușor de învățat. Este de fapt un mediu de programare și un limbaj creat special pentru aplicații grafice și calcule statistice.

Întrebări frecvente:

Merită să înveți R după Python?

Da, ar trebui să înveți R chiar dacă cunoști Python. Poate fi benefic, mai ales atunci când lucrați cu analize statistice. Nu este niciodată o idee rea să vă extindeți setul de instrumente de programare dacă doriți să deveniți mai versatil în domeniul analizei datelor și al învățării automate.

Este RA util limbajul?

Pentru analiza datelor și modelarea statistică, da. Are pachete pentru aproape orice ar dori să facă un statistician sau un analist statistic. Și este un limbaj foarte productiv, adică puteți lucra mult cu puțin cod. Ca limbaj de uz general (pentru inginerie software), nu atât.

La ce este R mai bun decât Python?

„Există o disponibilitate mai mare a pachetelor de învățare automată, cum ar fi sklearn în Python; este mai bine pentru sarcinile de programare generice și este mai ușor de produs; în plus, Python este mai bun pentru curățarea datelor (cum era Perl) și pentru analiza textului.” …

  Poate Python să facă tot ce poate R?

  Răspuns inițial: Ce poate face R și Python nu poate? Nimic. Ambele sunt limbaje de programare complete Turing, așa că puteți implementa orice algoritm în ambele. Singura (și majoră) diferență este că R este un limbaj de programare specific domeniului, iar Python este unul multifuncțional.

  R este în declin?

  R a înregistrat o scădere a utilizării în ultimii patru ani. Figura 1. Limbaje de programare utilizate în 2020.

  R mai crește?

  Un mediu de dezvoltare gratuit și open source pentru calculul statistic și grafica, R a câștigat popularitate și interes în ultimul an, trecând de pe locul 20 în indexul TIOBE în august 2019 pe locul 8 în august 2020.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE