fbpx
26.3 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Este suita de afaceri Facebook la fel cu managerul de afaceri?

Meta Business Suite vă permite să gestionați toate conturile conectate pe Facebook și Instagram într-un singur loc. Oferă o varietate de instrumente care facilitează gestionarea gratuită a prezenței în afaceri.

În plus, Unde este Facebook Business Suite?
Accesarea Business Suite

Pentru a accesa Business Suite, conectați-vă la contul Facebook asociat afacerii dvs. Apoi, dacă sunteți eligibil, veți fi redirecționat automat către Business Suite atunci când vizitați business.facebook.com pe desktop.

De asemenea întrebarea este, Care este diferența dintre Facebook Business Suite și Facebook Creator Studio?
Atât Business Suite, cât și Creator Studio vă permit să creați și să programați postări pentru Instagram și Facebook. Business Suite vă permite, de asemenea, să creați și să programați povești atât pentru Facebook, cât și pentru Instagram. Creator Studio vă permite doar să creați și să programați Povești pentru Facebook.

Întrebări frecvente:

Facebook Business Suite a înlocuit managerul de afaceri?

Facebook Business Suite a fost lansat la sfârșitul anului 2020 pentru a înlocui populara aplicație „Manager de pagini”. Dacă utilizați aplicația Pages Manager, sunteți invitat să încercați noua Business Suite. Creați și programați postări încrucișate atât pe Facebook, cât și pe Instagram în același timp. …

    Cum creezi o suită de afaceri pe Facebook?

    Accesați Postări și povești sau Calendar. Faceți clic pe Creare poveste. Selectați unde doriți să creați sau să programați o postare pentru fluxul de știri Facebook, Instagram sau ambele. Faceți clic pe Încărcați media și adăugați o fotografie sau un videoclip la povestea dvs.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE