fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum îmi găsesc anunțul pe Facebook Marketplace?

Piața mea” din bara de meniu din stânga, apoi faceți clic pe „Listinguri active”. În coloana „Informații rapide”, faceți clic pe linkul „Vizualizați lista”. Lista dvs. de pe piață se va deschide într-o fereastră nouă.

Pe lângă asta, De ce nu îmi găsesc lista pe piață?
Facebook Marketplace nu reușește să funcționeze atunci când există probleme cu contul dvs. de Facebook, aplicația pentru smartphone (dacă o utilizați), dispozitiv incompatibil sau probleme cu locația geografică de unde îl accesați. … Problemă de listare a articolelor pe piață. Eroare neașteptată la clic pe un produs.

  De asemenea întrebarea este, Puteți vedea propriul anunț pe Facebook Marketplace?
  Oamenii vă pot vedea anunțul atunci când folosesc aplicația Facebook pe telefoanele lor pentru a face cumpărături pe Marketplace. Anunțul dvs. apare împreună cu alte produse și servicii relevante pe Marketplace, astfel încât clienții interesați de afacerea dvs. să poată face clic pe site-ul dvs. web, pe aplicația dvs. sau să vadă detalii în Marketplace pentru mai multe informații.

  Întrebări frecvente:

  Ce este listarea boost pe Facebook Marketplace?

  Îmbunătățirea unei înregistrări pe piață crește numărul de persoane care văd și interacționează cu înregistrarea dvs. și vă poate ajuta să vă vindeți mai rapid articolul. După ce creșteți o listă pe piață, aceasta se afișează ca un anunț pe Facebook. … Creșteți acoperirea: afișați articolul dvs. altor persoane dincolo de feedul Marketplace.

   Care este cel mai bun moment pentru a posta pe Facebook Marketplace?

   Cel mai bun moment pentru a posta pe Facebook este între 13:00 și 15:00 în timpul săptămânii și sâmbăta. Cu toate acestea, alte studii au descoperit că cel mai bun moment pentru a posta pe Facebook este: joi și vineri de la ora 13:00. până la 3 p.m. sunt cele mai bune momente pentru a posta pe Facebook [Hubspot] joi la 20:00. [TrackMaven]

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE