fbpx
18.4 C
New York City
marți, mai 10, 2022
spot_img

Îmi pot crea propriul logo?

Dacă sunteți creativ, puteți face singur un logo. A doua opțiune pentru mai mulți oameni necreativi este ca un designer profesionist să creeze un logo pentru brandul tău. Ultima opțiune este să utilizați un instrument precum Generatorul de sigle TRUiC, care are șabloane de logo-uri ușor de utilizat pentru a vă ajuta afacerea să creeze un logo.

Suna Acum

De asemenea a fost întrebat, Cum îmi pot proteja designul logo-ului?
Dacă doriți să vă protejați identitatea mărcii, trebuie să înregistrați o marcă comercială pentru numele companiei, logo-urile și sloganurile. Folosind simbolul mărcii comerciale, notificați alte persoane că produsele pe care le folosesc sunt proprietatea dvs. Pentru a preveni utilizarea neautorizată a mărcii dvs. de către terți, trebuie să alegeți unul puternic.

De asemenea a fost întrebat, Ce face un logo prost?
Siglele proaste sunt adesea prea luminoase, prea zgomotoase sau prea confuze. Pur și simplu nu au sens și nu se potrivesc cu calitatea mărcii. … Culorile strălucitoare, texturile și spațiile slabe creează relații teribile între text și simboluri. Aceste logo-uri sunt memorabile și probabil că nici nu vrei să le ții minte.

Suna Acum

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Ar trebui ca un logo să aibă un fundal?

  Fundalul tău ar trebui să facă să iasă de la suprafață restul logo-ului tău, deoarece scopul logo-ului tău este să capteze și să rețină atenția. Vrei să creezi un logo memorabil, așa că folosește fundalul pentru a te ajuta să faci asta. Contrastul poate fi creat în câteva moduri diferite: Nuanță (culoare)

  Care sunt cele 3 tipuri de logo?

  Acum că am acoperit cele trei tipuri principale de logo-uri (marca de cuvânt, monogramă și marca de combinație), vom vorbi despre două tipuri mai puțin comune de logo-uri.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă
  spot_img

  ARTICOLE POPULARE