fbpx
25.2 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

Întrebări frecvente despre logo design

Oricine poate crea un logo „frumos”. Noi preferăm să creăm mărci memorabile. Logo-urile bine concepute au putere. Linia afectează starea de spirit. Culorile trimit semnale. Formele exprimă siguranță, încredere sau chiar autoritate. Alegerile corecte de design vă ridică marca și vă conectează cu publicul dumneavoastră. Printr-o creativitate tenace, consecvență și o forță indestructibilă de tocilar, noi modelăm și reinventăm logo-uri personalizate de la zero.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Iată câteva dintre întrebările și răspunsurile noastre cele mai frecvente privind designul de logo.

Care este procesul de proiectare a logo-ului?
Să cunoaștem afacerea clientului nostru.
Efectuăm cercetări axate pe industrie, istoria acesteia și concurenți.
Brainstorming asupra posibilelor direcții de design.
Schițarea și conceptualizarea ideilor.
Se creează prima variantă de logo-uri.
Prezentare către clientul nostru.
Revizuiri și modificări.
Alegeri și variații de culori.
Revizuiri și modificări.
Livrarea fișierelor finale.


Ați mai lucrat în industria noastră?
Cel mai probabil, însă industria specifică nu contează, deoarece ne adaptăm competențele, cercetarea și procesul în funcție de nevoile și industria clientului până la rezolvarea problemei.
De ce cereți peste 300 de euro pentru un logo?
Există o diferență uriașă în ceea ce privește calitatea și serviciile, între a lucra cu un designer de logo-uri de 20 de euro și o agenție de design profesionist de renume, cum ar fi Transilvania Selling Machine.

Proiectarea unui logo cu sau fără sprijin extern este un proces iterativ și în mai multe etape care implică consultări, cercetare, brainstorming, schițe și mai multe concepte de design, revizuiri și multe altele.

Acesta este motivul pentru care pachetele de logo-uri personalizate pot varia foarte mult nu numai în ceea ce privește prețul – de la relativ gratuit la sute de mii de euro – ci și în ceea ce privește cantitatea de timp și efort necesar pentru a face treaba.

Care este implicarea clientului în procesul de design?
Fiecare proiect de design de logo este un proces de colaborare între Transilvania Selling Machine și client. Încurajăm clientul să aducă orice mostre, combinații de culori/scheme și idei pe care le-ar putea avea pentru a ne ajuta să ne facem o idee despre stil înainte de a începe să lucrăm cu noi clienți. În timpul procesului de design, clientul este rugat să analizeze, să ofere feedback și să facă revizuiri.

Lucrați doar cu clienți locali?
Avem clienți la nivel local și internațional! Suntem mândri de munca noastră și de capacitatea noastră de a ne conecta cu clienții noștri din întreaga lume pentru a le realiza logo-urile.

Primesc un fișier AI/Vector al logo-ului meu după ce este gata?
Da, veți primi fișierul AI/Vector finalizat, jpeg și png al noului dvs. logo. Cu aceste fișiere, noul dvs. logo poate fi folosit pentru a finaliza papetăria și marketingul de brand – inclusiv, dar fără a se limita la cărți de vizită, antet, plicuri, design de broșuri, site-uri web, etichete poștale, dosare de prezentare și orice alte modele de care afacerea dvs. ar putea avea nevoie.

Ce se întâmplă dacă am nevoie de mai mult decât numărul stabilit de revizuiri?
Este posibil să aveți o echipă sau un partener, ceea ce poate duce uneori la mai mult de o viziune. Uneori, este posibil să aveți idei care vă vin în minte în urma discuțiilor care apar la mijlocul procesului. În acest caz, pot apărea schimbări mari la proiectele realizate până atunci. Dacă aveți nevoie de modificări sau concepte suplimentare pentru a crea dincolo de numărul stabilit de revizuiri – percepem un tarif orar de 20 euro pe oră. Acest tarif vă va fi prezentat în urma unei discuții cu privire la modificările / conceptele suplimentare solicitate pentru aprobare înainte de a proceda la acele ore suplimentare.

Cât durează realizarea unui logo?
În cele din urmă, termenul de finalizare depinde de feedback și de comunicare. Procesul nostru de proiectare a logo-ului este atât colaborativ, cât și creativ, ceea ce necesită timp, dar asta doar pentru că viziunea dvs. este importantă pentru noi și pentru a realiza ceea ce veți fi mândru ca fiind noul dvs. logo. Acestea fiind spuse, timpul mediu pentru designul de logo durează între 2-3 săptămâni de la început până la sfârșit.

Voi fi proprietarul logo-ului meu după ce este gata?
Da, veți fi proprietarul logo-ului finalizat. Cu toate acestea, nu oferim niciun fel de înregistrare a brevetelor/marcilor comerciale – acesta este un proces separat care este opțional din partea dvs.

Creați doar modele de logo-uri?
Ne specializăm și în:

Design și dezvoltare web
Design grafic
Optimizare pentru motoarele de căutare
Fotografie
Videografie

Paul Dragoș
Paul Dragoșhttps://transilvaniasellingmachine.ro
Paul Dragoș este directorul de marketing de la Transilvania Selling Machine. Este fondatorul conceptului de marketing digital din cadrul companiei noastre și un aprig susținător al promovării online prin intermediul motoarelor de căutare și a rețelelor de socializare. În timpul său liber învață limbi străine și călătorește alături de familia și de apropiații săi.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE