fbpx
22.6 C
New York City
vineri, mai 24, 2024

De ce să ne angajezi pe noi pentru digitalizarea afacerii tale?

Știm că aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de digitalizarea afacerii dumneavoastră și înțelegem presiunea la care sunteți supus. De asemenea, dorim să vă explicăm ce ne diferențiază de concurenții noștri, de ce suntem mai bine plasați decât oricine altcineva pentru a vă transforma documentele în fișiere digitale care pot fi căutate. Iată de ce…

Unele companii oferă servicii de scanare ca pe un servici secundar – dar la Transilvania Selling Machine succesul nostru se bazează pe acest tip de muncă. Software-ul nostru unic de descoperire ne permite să automatizăm procesele și să dăm un sens chiar și celor mai complexe procese așternute pe hârtie – ceea ce înseamnă că putem transforma rapid volumele de date în informații utilizabile. Practic, facem acest lucru de ani de zile și acum îl facem mai repede decât oricine altcineva din industrie!

Expertiza noastră nu este doar la scanare. Avem, de asemenea, o echipa cu peste un deceniu de experiență în industria software și ne dezvoltăm mereu propriile produse. Acest lucru înseamnă că suntem cu un pas înaintea concurenței, ceea ce ne permite să vă oferim o calitate, o precizie și o securitate a datelor de neegalat.

Știm că mulți dintre concurenții noștri se bazează pe forță de muncă ieftină pentru a obține rezultate care nu sunt la înălțimea așteptărilor – mai ales în ceea ce privește digitalizarea de volum mare! Dar noi folosim numai profesioniști complet calificați, cu pregătire specifică, pentru că astfel ne asigurăm că documentele dvs. vor fi tratate de persoane care înțeleg cu adevărat cât de importante sunt și cum să le trateze cel mai bine. Cu Transilvania Selling Machine puteți fi siguri că informațiile dumneavoastră se află pe mâini sigure!

Înțelegem, de asemenea, că fiecare afacere este diferită și că nevoile clienților noștri sunt în continuă schimbare. De aceea suntem flexibili! Echipa noastră experimentată se poate ocupa de toate cerințele dvs. de digitalizare, mari sau mici – dar plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie. De la servicii standard, cum ar fi scanarea, la proiecte mai sofisticate, cum ar fi OCR (Recunoașterea optică a caracterelor) și captura mobilă a documentelor, avem soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Așadar, dacă a sosit momentul ca afacerea dvs. să facă saltul către digitalizare – contactați-ne astăzi la numărul de telefon 0771 613 984 sau trimiteți-ne un e-mail la [email protected]. Vă veți bucura că ne-ați cerut să vă digitalizăm documentele și procesele!

Paul Dragoș
Paul Dragoșhttps://transilvaniasellingmachine.ro
Paul Dragoș este directorul de marketing de la Transilvania Selling Machine. Este fondatorul conceptului de marketing digital din cadrul companiei noastre și un aprig susținător al promovării online prin intermediul motoarelor de căutare și a rețelelor de socializare. În timpul său liber învață limbi străine și călătorește alături de familia și de apropiații săi.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE