fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Mai poți naviga pe internet pe Windows XP?

Nu mai utilizați Internet Explorer pentru Windows XP

  • Nu numai că IE 8 este deja un browser învechit, fără funcții și performanțe moderne, dar nu a primit nici un patch de securitate din aprilie 2014. Ar trebui să evitați și browserele care folosesc motorul de randare al Internet Explorer.

În ceea ce privește acest lucru, Ce versiune de Internet Explorer funcționează cu Windows XP? Sistemul de operare este livrat cu Internet Explorer, cunoscut și sub numele de IE. Cea mai înaltă versiune de IE pe care o puteți instala pe sistemul dumneavoastră Windows XP este IE 8. Windows XP nu este compatibil cu IE 9 sau versiuni superioare ale browserului de Internet din cauza utilizării componentei de accelerare hardware a Direct X 10 în browser.

La fel, Cum vizionez YouTube pe Windows XP? Folosind Mozilla Firefox pe Windows XP. încă puteți accesa versiunea modernă a site-ului YouTube și puteți reda videoclipuri. Dacă folosiți Chrome, totuși, veți putea folosi doar versiunea clasică a site-ului YouTube, dar videoclipurile vor fi totuși redate bine.

Întrebări frecvente:

De ce Internet Explorer nu funcționează pe Windows XP?

Dacă efectuați o instalare de reparare a Windows XP când este încă instalată o versiune ulterioară a Internet Explorer, Internet Explorer nu va funcționa după finalizarea reparației. Pentru a rezolva această problemă, dezinstalați versiunea ulterioară a Internet Explorer de pe computer, apoi instalați Internet Explorer 6.

Pot folosi în continuare Windows XP în 2019?

Dacă continuați să utilizați Windows XP acum, când asistența s-a încheiat, computerul va funcționa în continuare, dar ar putea deveni mai vulnerabil la riscurile de securitate și la viruși.

De ce a fost Windows XP atât de bun?

Acolo unde Windows 95 a fost pionierat în tranzițiile ferestrelor și aspectul și senzația moale, Windows XP a fost intenționat să fie o interfață mai cu piulițe și șuruburi. S-a acordat mai puțină atenție funcțiilor UI și mai multă atenție securității și procesării. Privind retrospectiv, caracteristica cheie a Windows XP este simplitatea.

Când a încetat să mai fie suportat XP?

După 12 ani, suportul pentru Windows XP se va încheia pe 8 aprilie 2014. Nu vor mai exista actualizări de securitate sau Microsoft a oferit asistență tehnică pentru sistemul de operare Windows XP.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE