fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Pot bloca un canal YouTube din căutările mele?

Nu există nicio metodă directă YouTube pe care să o puteți folosi pentru a bloca un canal YouTube din rezultatele căutării. În schimb, puteți utiliza o extensie Chrome, cum ar fi Channel Blocker, pentru a face acest lucru pentru dvs. Extensia vă permite să blocați comentariile și videoclipurile YouTube folosind expresii obișnuite și/sau pe lista neagră a utilizatorilor.

În plus, Pot bloca un canal YouTube 2021?
Blocați un canal pe YouTube pe Android, iPhone sau iPad

Găsiți videoclipul care vine de la canalul pe care doriți să îl blocați. Apoi, atingeți meniul cu trei puncte de lângă titlul videoclipului. Selectați „Nu recomandați canalul” din meniul care apare. Canalul YouTube selectat este acum blocat.

Având în vedere acest lucru, De ce ar bloca o țară YouTube?
Este posibil ca unele videoclipuri YouTube să nu fie disponibile în țara/regiunea dvs. din următoarele motive: proprietarii de videoclipuri au ales să își facă conținutul disponibil numai pentru anumite țări/regiuni (de obicei, din cauza drepturilor de licențiere), YouTube poate bloca anumite conținuturi pentru a respecta legile locale.

Întrebări frecvente:

Ce este interzis pe YouTube?

Discursul instigator la ură, comportamentul prădător, violența explicită, atacurile rău intenționate și conținutul care promovează un comportament dăunător sau periculos nu sunt permise pe YouTube.

Cum îmi ascund țara pe canalul meu YouTube 2020?

Pentru blocurile de țară și alte lucruri, YouTube vă cunoaște locația pe baza proprietăților conexiunii la rețea. Nu o poți ascunde.

Ce se întâmplă dacă modificați setările de țară pe YouTube?

Setările dvs. vor fi salvate. Schimbarea țării dvs. YouTube va schimba numai ordinea în care este afișat un anumit conținut. Dacă doriți să vizualizați videoclipuri care sunt blocate în regiunea dvs., va trebui să utilizați un proxy.

Cum știu din ce țară este canalul meu YouTube?

În versiunea 2 a API-ului YouTube, aș putea obține țara unui canal obținând informațiile despre utilizator (https://gdata.youtube.com/feeds/api/users/userId) și analizând proprietatea Locație.

Pot să beau alcool pe YouTube?

YouTube nu va mai accepta reclame referitoare la alcool, jocuri de noroc, politică sau „termeni pentru medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală” pentru spațiul publicitar publicitar, care apare în partea de sus a site-ului și a aplicației, a raportat pentru prima dată Axios. … noile cerințe pentru afișarea mastheadului YouTube.

    De câți abonați ai nevoie pe YouTube pentru a câștiga bani?

    Pentru a fi considerat eligibil pentru programul de parteneriat Youtube, ar trebui să aveți un canal pe Youtube care are 4.000 de ore de vizionare publică valide în ultimele 12 luni și mai mult de 10.000 de abonați. Deci, haideți să ne aprofundăm puțin în modul în care creatorii câștigă bani pe Youtube.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE