fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Mailchimp se integrează cu reclamele de pe Facebook?

Mailchimp este una dintre platformele populare de e-mail marketing care vă ajută să trimiteți buletine informative și e-mailuri automate pentru a vă îmbunătăți rezultatele afacerii. Utilizatorii platformei MailChimp pot acum să desfășoare campanii publicitare Facebook direct de pe site și să obțină avantajele acestei integrări.

De asemenea a fost întrebat, Puteți conecta Mailchimp la LinkedIn? Navigați la directorul de integrări Mailchimp. Alegeți Mailchimp pentru formularele LinkedIn Lead Gen. Faceți clic pe Conectare acum. … În pagina Selectați conturile de sincronizat, creați un grup de sincronizare selectând Audiența Mailchimp și formularul LinkedIn Lead Gen pe care doriți să îl sincronizați.

  În plus, Care este vârsta minimă pentru a crea un cont Facebook? Facebook cere tuturor să aibă cel puțin 13 ani înainte de a-și putea crea un cont (în unele jurisdicții, această limită de vârstă poate fi mai mare). Crearea unui cont cu informații false reprezintă o încălcare a termenilor noștri. Acestea includ conturile înregistrate în numele unei persoane sub 13 ani.

  Întrebări frecvente:

  De ce este campania mea pe LinkedIn în schiță?

  Activ: grupul dvs. de campanii este activ, iar anunțurile aprobate în campaniile active pot afișa afișări. Activ Finalizat: data de încheiere a grupului dvs. de campanii a fost atinsă. … Schiță: grupul dvs. de campanie nu a fost încă activat. Campaniile publicitare nu pot fi lansate în acest grup până când starea nu este schimbată în Activ.

   Cum adaug un hyperlink în Mailchimp?

   Creați un link

   Faceți clic pe pictograma link din bara de instrumente. În modalul pop-up Inserați sau editați legătura, faceți clic pe meniul derulant și alegeți Adresă web. Introduceți linkul de clic în câmpul Adresă web (URL). Faceți clic pe Inserare.

   Puteți programa postări pe rețelele sociale pe Mailchimp?

   Programați-vă postarea socială pentru a o publica la o dată și oră viitoare pe pagina Programare și confirmare. După ce ți-ai creat postarea socială și este gata de plecare, dă clic pe Programare. … Faceți clic pe pictograma calendar pentru a alege o dată viitoare pentru a programa postarea.

    Există ceva mai bun decât Mailchimp?

    Unele dintre cele mai bune alternative Mailchimp pentru marketing prin e-mail sunt Moosend, SendInBlue, HubSpot, GetResponse, Constant Contact, MailerLite, AWeber, DotDigital, Mailjet.

    Marketingul prin e-mail este încă în vigoare în 2021?

    Răspunsul simplu este da. Când este făcut corect, marketingul prin e-mail poate fi o modalitate extrem de eficientă de a comunica cu clienții și ar trebui să fie un element de bază pentru aproape orice strategie de marketing pentru întreprinderile mici. … Iată trei mari motive pentru care marketingul prin e-mail este încă relevant, chiar și în 2021.

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE