fbpx
14.1 C
New York City
marți, mai 21, 2024

Postările de pe blog ajută la SEO?

Blogging-ul ajută la SEO? Blogging-ul ajută la creșterea calității SEO prin poziționarea site-ului dvs. ca răspuns relevant la întrebările clienților dvs. Postările de blog care folosesc o varietate de tactici SEO pe pagină vă pot oferi mai multe oportunități de a vă clasa în motoarele de căutare și vă pot face site-ul mai atrăgător pentru vizitatori.

La fel, De câte postări de blog aveți nevoie pentru SEO? Pentru a lansa un blog care aduce un trafic semnificativ, vă recomandăm să începeți cu cel puțin 10 până la 15 postări. Publicați în mod constant după lansare; Un studiu a constatat că a avea cel puțin 24 de postări pe blog poate crește traficul către blogul tău cu 30%, iar a avea mai mult de 50 de postări poate duce la o creștere a traficului cu 77%.

De asemenea oamenii întreabă, Este suficientă o postare pe blog pe săptămână? Un blog mic este considerat unul cu o echipă limitată și personal de redactare. … Pentru a îmbunătăți gradul de cunoaștere a mărcii, HubSpot sugerează ca blogurile mici să posteze una sau două postări noi pe săptămână, iar blogurile mari postează de trei până la patru ori pe săptămână (inclusiv postări actualizate).

  Întrebări frecvente:

  Cât timp durează un blog pentru a obține trafic?

  Timpul mediu necesar pentru ca un nou blog să obțină acțiune în motoarele de căutare este de aproximativ 3 până la 6 luni. Aceasta presupune că publicați în mod constant conținut de înaltă calitate și că construiți backlink-uri către acele articole.

  Sunt blogurile mai lungi mai bune pentru SEO?

  Postările de blog mai lungi se clasează mai bine.

  • O postare pe blog ar trebui să conțină cel puțin 300 de cuvinte pentru a se clasa bine în motoarele de căutare. Dar postările lungi (1000 de cuvinte sau mai mult) se vor clasa mai ușor decât postările scurte. Scrierea unor postări lungi pe blog vă va îmbunătăți clasarea SEO, astfel încât mai mulți utilizatori să găsească conținutul dvs. minunat online!

  Articolele mai lungi sunt mai bune pentru SEO?

  Conținutul mai lung produce poziții de căutare mai înalte. Mai simplu spus, studiile arată că conținutul mai lung domină prima pagină a clasamentelor de căutare. SerpIQ a realizat un studiu care a prezentat primele 10 rezultate în interogările de căutare în funcție de lungimea conținutului. Primul rezultat are de obicei 2.416 de cuvinte, iar al 10-lea rezultat are 2.032 de cuvinte.

  Postarea zilnică este prea mult?

  În general, se recomandă să postați 1 dată pe zi și nu mai mult de 2 ori pe zi. De fapt, unele studii au constatat chiar o scădere a angajamentului dacă postezi mai mult decât atât… așa că nu fi prea fericit. Țintește-te spre calitate în detrimentul cantității.

  Cum fac bloggerii începători să câștige bani?

  Venitul afiliat. Una dintre cele mai simple și mai comune modalități de a câștiga bani prin blogging, pentru începători, este marketingul afiliat. Nu trebuie să aveți propriile produse sau servicii. Pur și simplu promovați produsele altora pe blogul dvs., iar când cineva face o achiziție, câștigați un comision din aceasta.

  Care este cel mai bun moment pentru a posta un blog?

  Și printre acestea se numără și un studiu realizat de Shareaholic în 2011, care arată că cel mai bun moment pentru a publica o postare pe blog este dimineața devreme, între 7:00 și 13:00 EST în zilele lucrătoare. Vârful este între 9:00 și 10:00, ceea ce arată când vă puteți programa sau publica postările.

  Cât de des ar trebui să postez pe blog?

  În timp ce unii jură că postează zilnic, există de fapt un punct favorabil confirmat când vine vorba de frecvența postării. Majoritatea experților sunt de acord că blogging-ul de două până la patru ori pe săptămână este cel mai bun mod de a vedea o tracțiune sporită din conținutul tău.

  Cât de dificil este blogging-ul?

  Este munca grea

  • Adică cel puțin 6 luni de planificare regulată, cercetare, scriere, editare, partajare și promovare fără a vedea rezultate semnificative. E greu, foarte greu. Odată ce știi asta și ești pregătit, blogging-ul poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le iei pentru a-ți dezvolta afacerea.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE