fbpx
28.5 C
New York City
duminică, iulie 21, 2024

Contează categoriile de blog pentru SEO?

Paginile de categorii generează mai mult trafic către site-urile de comerț electronic

  • Scopul a fost să vedem dacă paginile de produse sau categorii au avut performanțe mai bune în clasamentele SEO. Rezultatele au arătat că paginile de categorie au avut performanțe mai bune la 27 din cele 30 de site-uri examinate. Pe lângă faptul că vă ajută la clasarea SEO, această practică face și site-ul dvs. mai valoros pentru utilizatori.

În plus, Schimbarea categoriilor afectează SEO? În WordPress, etichetele și categoriile au un impact extraordinar asupra clasamentului site-ului tău în motoarele de căutare. Când sunt utilizate corect, utilizarea corectă a etichetelor și a categoriilor poate crește SEO-ul site-ului dvs. Opusul este, de asemenea, adevărat: atunci când este utilizat incorect, poate afecta clasamentul site-ului tău. Sper că acest lucru vă ajută!

În mod similar, Ar trebui să nu indexez paginile categoriei? Ar trebui să nu indexați etichetele și categoriile pe blogurile alimentare? „Nu, nu nu indexați acele pagini. Paginile de categorii și etichete sunt pagini foarte importante pe care doriți să le accesați cu crawlere. De îndată ce începeți să nu le indexați, Google le va accesa cu crawlere din ce în ce mai puțin.

Întrebări frecvente:

Ce este categoria SEO?

Există trei tipuri de SEO de care aveți nevoie pentru o strategie de căutare organică completă: SEO on-page, SEO tehnic și SEO off-page. Defalcând strategia și gândindu-vă la SEO ca aceste trei categorii, va fi mult mai ușor să vă organizați și să executați planurile de optimizare.

Ce tip de blog este cel mai popular?

Blogurile de stil de viață sunt cele mai populare tipuri de bloguri pe care le puteți găsi online. Au o varietate de cititori, interesați de subiecte variind de la cultură, arte, știri locale și politică.

Cum funcționează categoriile în WordPress?

Categoriile din WordPress acoperă secțiuni mai largi ale site-ului dvs., în timp ce etichetele ajută la identificarea tuturor postărilor pe care le-ați creat și care au fost etichetate cu un anumit cuvânt. Gândiți-vă la categorii precum un cuprins în fața unei cărți. Acestea separă conținutul de pe site-ul dvs. în subiecte generale.

Care este diferența dintre etichete și categorii?

Categoriile sunt ierarhice, ceea ce înseamnă că puteți crea subcategorii. Etichetele sunt menite să descrie detalii specifice ale postărilor dvs. Gândiți-vă la acestea ca la cuvintele index ale site-ului dvs. Ele vă permit să vă micro-categorisiți conținutul.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE