fbpx
26.3 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Pot vedea conținutul copiei de rezervă pentru iPhone?

În bara laterală, selectați dispozitivul dvs. În bara de instrumente de sus, faceți clic pe Backups. … În fereastra Backups, selectați copia de rezervă pe care doriți să o răsfoiți și faceți clic pe butonul Vizualizare. Ați intrat acum în Vizualizarea de navigare de rezervă a dispozitivului și puteți vedea conținutul acestuia așa cum era atunci când a fost făcută copierea de rezervă.

  La fel, Puteți vizualiza fotografii din iPhone Backup? Deschide iTunes pe computer. Când iPhone-ul dvs. apare în iTunes, faceți clic pe opțiunea Rezumat. Faceți clic pe opțiunea Restaurare copie de rezervă pentru a recupera fotografiile iPhone. Așteptați să se termine, apoi veți vedea fotografiile în aplicația Fotografii.

  La fel, Cum accesez fișierele iPhone Backup pe computer? Pentru a găsi o listă a copiilor de rezervă, accesați C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\. De asemenea, puteți utiliza Bara de căutare pentru a găsi unde este stocată backupul iPhone pe computer: Pasul 1. În Bara de căutare, introduceți %appdata% sau %USERPROFILE%.

  Întrebări frecvente:

  Puteți vizualiza fișierele iPhone Backup pe Mac?

  Verificați fișierele de rezervă iTunes iPhone pe Mac

  Deschideți Finder și faceți clic pe fila General > Gestionați copii de rezervă. Va apărea o fereastră care conține copiile de rezervă pe care le-ați făcut pe Mac. Faceți clic pe backup și vor afișa 3 opțiuni – Ștergere, Arhivare, Afișare în Finder.

  Cum pot vedea când a fost ultima mea copie de rezervă iCloud?

  Răspuns: R: Verificați data/ora copiei de rezervă iCloud – Pe iPhone, accesați Setări–>>ID Apple (numele dvs.) –>>iCloud–>>Copie de rezervă iCloud și acolo puteți vedea când iPhone-ul dvs. a fost ultima dată pe iCloud.

  Cum pot accesa backup-ul meu iPhone fără iTunes?

  Fie lansați iTunes și faceți clic pe pictograma dispozitivului (Mojave și anterioare), fie, în Finder, selectați dispozitivul din bara laterală. În secțiunea Backups, puteți să faceți clic pe Restaurare backup și să alegeți o copie de rezervă marcată de timp dintr-o listă.

  Cum pot vizualiza fișierele de rezervă iPhone pe Mac Big Sur?

  Locația de backup pentru iPhone și altă locație iOS se află sub ~/Bibliotecă/Asistență aplicație/Sincronizare mobilă/Copie de rezervă în MacOS Big Sur. Sau puteți accesa din Manage Backups în Finder și faceți clic dreapta pe backup selectat și alegeți Afișare în Finder. Acesta va afișa folderul de rezervă în Finder.

  Unde sunt stocate fotografiile după backup pe iTunes?

  iTunes plasează fișierele de rezervă în următoarele locuri: Mac: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ Windows XP: \Documents and Settings\(nume utilizator)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\ Windows Vista și Windows 7 : \Utilizatori\(nume utilizator)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

  Cum extrag toate datele de pe iPhone-ul meu?

  Instalează și lansează iMazing și conectează-ți iPhone-ul la computer. În lista Acțiuni, derulați în jos și faceți clic pe Export toate datele. Pe ecranul care se afișează, debifați orice tip de date pe care nu doriți să le exportați. Faceți clic pe Export și alegeți o locație pentru salvarea datelor.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE