fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Pot vedea conținutul meu icloud?

Puteți accesa iCloud Drive în Finder de pe Mac. Când adăugați dosarele Desktop și Documente la iCloud Drive, puteți accesa toate fișierele din acele dosare oriunde utilizați iCloud.

Pe lângă asta, Cum văd conținutul iCloud-ului meu? Vă puteți vedea fișierele pe iCloud.com, în aplicația Fișiere pe iOS 11 și versiuni ulterioare, în aplicațiile Pages, Numbers și Keynote sau în aplicația iCloud Drive pe iOS 10 și iOS 9. Dacă nu vedeți fișiere în oricare dintre acele locații, configurați iCloud Drive pe toate dispozitivele dvs.

De asemenea întrebarea este, Pot vedea totul pe iCloud-ul meu? Puteți accesa iCloud pe orice computer sau telefon accesând icloud.com. Pe un iPhone, iPad sau Mac, meniul Apple ID vă permite să gestionați iCloud și să alegeți ce date salvează.

Întrebări frecvente:

Cum pot vedea fotografiile iCloud în funcție de an?

Porniți aplicația Fotografii și apoi atingeți „Căutare” în colțul din dreapta jos al ecranului. Atingeți caseta de căutare din partea de sus a ecranului. Există mai multe moduri în care puteți căuta: Data: introduceți o dată – fie o lună, fie un an.

De ce nu pot să-mi văd fotografiile vechi pe iCloud?

Când fotografiile iCloud au dispărut, cel mai probabil motiv este că v-ați conectat la un alt cont iCloud de pe alte dispozitive. În acest caz, trebuie doar să: Accesați Setări > [numele dvs.] > Derulați în jos și deconectați-vă de la contul curent > Conectați-vă la contul iCloud corect.

Cum pot vedea conținutul copiei de rezervă pentru iPhone?

Găsiți o copie de rezervă specifică

Faceți clic pe dispozitivul dvs. Sub fila General, faceți clic pe Gestionare copii de rezervă pentru a vedea o listă a copiilor de rezervă. De aici, faceți clic dreapta pe copia de rezervă dorită, apoi alegeți Afișare în Finder sau selectați Ștergere sau Arhivare.

Cum descarc fișiere de pe iCloud?

Dacă ați făcut upgrade la și utilizați funcția iCloud Drive pentru a stoca fișiere, selectați pictograma acesteia în fereastra iCloud. Găsiți un fișier pe care doriți să îl descărcați și faceți clic pe pictograma acestuia o dată pentru a-l selecta. Apoi, faceți clic pe pictograma de descărcare din partea de sus a ferestrei browserului – pictograma arată ca un nor cu o săgeată îndreptată în jos.

Cum accesez iCloud Photos pe laptopul meu?

Puteți accesa Biblioteca foto iCloud de pe orice computer utilizând site-ul web iCloud. Asigurați-vă că vă conectați cu același ID Apple pe care îl utilizați pentru Biblioteca foto iCloud. Faceți clic pe opțiunea „Fotografii”. Aceasta vă va încărca Biblioteca foto iCloud.

Puteți căuta fotografii iCloud după locație?

Deschideți aplicația Fotografii. Atingeți pictograma Căutare din partea de jos a ecranului. Atingeți bara de căutare care apare în partea de sus a afișajului. Introduceți locația pe care doriți să o căutați.

Unde au plecat pozele mele?

Remediați toate fotografiile mele care au dispărut din galeria mea Android ștergând memoria cache. … Acum forțați închiderea galeriei și apoi alegeți opțiunea Clear Cache. Reveniți la ecranul principal, închideți toate aplicațiile de fundal, reporniți smartphone-ul și apoi veți găsi din nou imaginile dispărute în galerie.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE