fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Poti cauta in muzica de pe youtube?

Utilizarea acestei noi funcții este ușoară, deoarece este integrată în opțiunea de căutare existentă. Pentru a folosi această funcție, deschide YouTube Music pe telefon și caută o melodie. În partea de jos, veți vedea câteva rezultate de căutare care afișează coperta și numele artistului.

Având în vedere acest lucru, Puteți căuta o listă de redare pe YouTube Music?
În acest moment, nu există nicio funcție de căutare pentru liste de redare sau pentru biblioteca dvs. Asigurați-vă că utilizați Trimitere feedback pentru a trimite solicitarea de funcție direct la YouTube.

În mod similar, Cum caut în biblioteca mea în Muzică YouTube?
Puteți găsi Istoricul, Vizionați mai târziu, Listele de redare și alte detalii despre canal în Biblioteca dvs. Pentru a vă găsi Biblioteca, accesați bara de meniu de jos și selectați Bibliotecă .

Întrebări frecvente:

Care este mai bun YouTube Music sau Spotify?

Cea mai mare diferență dintre cele două servicii în ceea ce privește conținutul este că Spotify vă oferă și acces la podcasturi, în timp ce YouTube Music este axat pe muzică și videoclipuri muzicale. Există peste un milion de titluri de podcast pe Spotify. … Dacă vă plac videoclipurile, YouTube Music este cea mai bună opțiune pentru dvs.

  Muzica YT este gratuită?

  YouTube Music poate fi descărcat și utilizat gratuit. De asemenea, spectatorii pot folosi un abonament YouTube Music Premium pentru a obține videoclipuri fără reclame și pentru a descărca muzică pentru a o asculta offline, în fundal sau fără videoclip.

  Cum funcționează radioul YouTube Music?

  Utilizatorii pot atinge opțiunea „Pornire radio” din interfața ilustrației albumului atunci când o melodie este redată pe YouTube Music pentru a asculta melodii similare. Este al patrulea buton. Un mesaj toast care spune „Se pornește radioul” apare pe ecran după ce îl atingeți. Actualizarea a fost observată pentru prima dată de 9to5Google.

  Playlisturile YouTube pot fi partajate?

  Pentru a partaja o listă de redare:

  Deschideți lista de redare pe care doriți să o partajați. Faceți clic pe Meniu de lângă lista de redare. Faceți clic pe Partajare. De aici puteți partaja lista de redare pe rețelele sociale, puteți încorpora lista de redare sau puteți trimite lista de redare prin e-mail.

  Cum salvezi playlistul altcuiva pe YouTube?

  Puteți copia lista de redare a celeilalte persoane în noua listă de redare luând adresa URL a listei de redare a celeilalte persoane, schimbând www pentru muzică (www.youtube.com la music.youtube.com ), care vă va oferi versiunea muzicală YouTube a lista de redare.

  YouTube Music merită banii?

  YouTube Music Premium este un serviciu de streaming grozav dacă vă place să vizionați spectacole live, videoclipuri muzicale și coperți. … Calitatea audio este insuficientă în comparație cu concurența, dar este o opțiune viabilă pentru oricine trebuie să-și ia muzica din mers, fără a suporta taxe lunare pentru depășire de la un furnizor de rețea.

   Cât costă un abonament YouTube Music?

   YouTube Music Premium este inclus în YouTube Premium, dar poate fi achiziționat și ca produs independent pentru 9,99 USD pe lună.

   Merită să obțineți YouTube Premium?

   Dacă nu sunteți foarte interesat de YouTube Originals, Premium nu merită. Și dacă nu utilizați des aplicațiile mobile YouTube, nu veți aprecia toate beneficiile Premium. Dar dacă vrei să scapi de reclamele YouTube și ai folosi YouTube Music Premium în mod regulat, atunci YouTube Premium este o valoare bună.

   Ce include YouTube Music?

   Cu YouTube Music, puteți asculta melodii oficiale, albume, liste de redare, radiouri de artiști, remixuri și versiuni live ale melodiilor, precum și să vizionați videoclipuri muzicale. Este un serviciu gratuit, dacă nu vă deranjează să ascultați reclame la fiecare câteva melodii, disponibile printr-o aplicație mobilă sau un player web.

   Care este diferența dintre YouTube și YouTube Music?

   Diferența

   După cum am menționat, YouTube este pentru orice, chiar și pentru muzică. Vechea aplicație bună are tot ce aveți nevoie. YouTube Music conține numai partea muzicală a YouTube.

   Care este diferența dintre YouTube Music și YouTube Premium?

   Nu există nicio diferență între YouTube Premium și YouTube Music Premium când vine vorba de servicii fără reclame. Totuși, adevărata diferență constă în setul de beneficii pe care fiecare îl oferă. YouTube Music Premium îți oferă acces exclusiv la muzică fără anunțuri care poate fi descărcată.

   YouTube are posturi de radio?

   Puteți explora muzică nouă și vă puteți personaliza experiența de ascultare cu aplicația YouTube Music. Fiecare melodie sau playlist pe care o ascultați devine un post de radio pe care îl puteți personaliza. Pentru o muzică și mai personalizată, conectați-vă la Muzică YouTube cu Contul dvs. Google.

   YouTube Music are posturi de radio?

   YouTube Music, care a fost lansat în iunie 2018, adaugă posturi de radio personalizate, liste de redare organizate și o bibliotecă muzicală personală. Renunțați la reclame și deblocați alte funcții cu YouTube Music Premium, care costă 9,99 USD pe lună.

   Posturile de radio pot reda muzică de pe YouTube?

   Răspunsul scurt este DA. Dacă un post de radio va face asta este altceva. Formatele posturilor de radio, chiar și posturile rock clasice, au, în general, o listă de redare strânsă, cu o varietate de artiști, care necesită ca doar hiturile să fie redate. Sau, ascultătorii se vor îndepărta.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE