fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Puteți căuta o carte electronică?

Majoritatea cărților electronice vor avea o funcție „căutare în interiorul” sau „căutare în această carte” care vă va permite să treceți la fiecare mențiune a subiectului dvs. specific, economisindu-vă mult timp! Rețineți că cărțile electronice ale bibliotecii noastre provin de la o varietate de furnizori diferiți, astfel încât fiecare poate arăta puțin diferit.

În ceea ce privește acest, Cum caut o carte electronică pe Google? Căutați cărțile pe tema pe care o cercetați.

Acum faceți clic pe butonul „Căutare”. De asemenea, puteți căuta cărți electronice după categorie. Introduceți numele categoriei în câmpul de text (de exemplu, romantism, SF și așa mai departe), apoi faceți clic pe butonul de căutare pentru Google pentru a returna rezultate în categoria respectivă.

La fel, Este ilegal să tipăriți o carte electronică? Dacă aveți voie să descărcați cartea, atunci aveți și voie să o tipăriți (atâta timp cât este pentru uz personal și nu o publicați sau altceva). Dacă ați descărcat cartea electronică ilegal, atunci imprimarea acesteia este la fel de ilegală.

Întrebări frecvente:

Cum găsești o carte pe care ai uitat numele?

Dacă vă amintiți doar un cuvânt, utilizați funcția de căutare de pe Goodreads sau Library Thing pentru a găsi liste lungi de titluri cu un anumit cuvânt. De asemenea, este de ajutor listele de navigare ale Goodreads cu titluri pe care cititorii le-au păstrat în categorii unice, cum ar fi profesiile de autori sau decenii de publicare.

Cum pot vedea Google Books complet?

Puteți doar să vă alegeți cartea din Magazinul Google Play și să selectați procedura de cumpărare adecvată. Apoi îl puteți descărca pur și simplu și puteți accesa cartea completă în Google Cărți. P.S- Asigurați-vă că cartea pe care o cumpărați conține versiunea completă.

Ce veți alege pentru a găsi numai rezultate de cărți electronice în Catalog?

Puteți găsi majoritatea cărților electronice folosind Căutare în bibliotecă sau catalogul Bibliotecii. Pentru a vedea numai rezultatele cărților electronice în Căutare în bibliotecă, alegeți „Text integral online” și „Cărți” din panoul din stânga „Rafinați rezultatele mele”. În catalogul Bibliotecii, puteți căuta din lista noastră de cărți electronice alegând „Subseturi” și apoi „cărți electronice”.

Cum se numește lucrul pe care îl folosești pentru a căuta în catalogul bibliotecii?

O căutare prin cuvinte cheie preia cuvinte sau expresii din câmpurile importante ale înregistrărilor bazei de date. În majoritatea bazelor de date, o căutare de cuvinte cheie găsește cuvinte în câmpuri care au conținut descriptiv, cum ar fi autor, titlul articolului, titlul sursei (carte, jurnal, revistă sau ziar, termeni subiect/descriptor și rezumat).

Există o bibliotecă de cărți electronice gratuită?

Proiectul Gutenberg este o bibliotecă de peste 60.000 de cărți electronice gratuite

Alegeți dintre cărțile epub gratuite și Kindle, descărcați-le sau citiți-le online. Aici veți găsi cea mai bună literatură din lume, cu accent pe lucrări mai vechi pentru care drepturile de autor din SUA au expirat.

Proiectul Gutenberg este legal?

Majoritatea cărților din colecția Project Gutenberg sunt distribuite ca domeniu public în conformitate cu legea drepturilor de autor din Statele Unite. Există, de asemenea, câteva texte protejate prin drepturi de autor, cum ar fi cele ale autorului de science fiction Cory Doctorow, pe care Proiectul Gutenberg le distribuie cu permisiune.

Puteți copia o carte electronică?

Puteți copia și lipi dintr-o carte electronică după ce ați descărcat-o și ați deschis-o în Adobe Digital Editions. … Alegeți fie pdf, fie epub și descărcați fișierul. Când deschideți fișierul descărcat, acesta ar trebui să se deschidă automat în Adobe Digital Editions.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE