fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Poți obține Marketplace fără Facebook?

În partea stângă a paginii dvs. de pornire Facebook, ar trebui să vedeți o filă „Piață”. Dacă nu, căutați „Piață” în bara de căutare și va apărea. Dacă nu aveți un cont Facebook, este ușor să configurați unul. Nu deloc.

La fel, Ce este aplicația Decluttr? Aplicația Decluttr este o modalitate rapidă și ușoară de a vă vinde lucrurile nedorite folosind telefonul. Pur și simplu scanați-vă CD-urile, DVD-urile, jocurile și cărțile folosind camera telefonului și vindeți Tech cu doar câteva atingeri – este atât de simplu! Descărcați-l GRATUIT și încercați astăzi.

Pe lângă asta, Care este alternativa Craigslist? Craigslist nu a difuzat reclame personale din 2018, dar piața matrimoniale online este saturată de alternative. Match.com, Bumble și Tinder.com sunt trei site-uri de întâlniri populare unde abonații pot posta un profil personal, anunțând pe ceilalți ce caută, indiferent dacă este un potențial soț sau o întâlnire ocazională.

Întrebări frecvente:

Craigslist este încă popular?

Craigslist este încă unul dintre cele mai populare site-uri web din lume și, conform SimilarWeb, este site-ul de anunțuri clasificate numărul 1 din lume.

Mă pot înscrie pe Facebook anonim?

Deși nu există nicio modalitate de a vă alătura Facebook anonim, există modalități de a utiliza rețeaua socială într-un mod foarte discret. Dacă preferați să păstrați un profil extrem de scăzut, ajustați setările de confidențialitate Facebook și faceți-vă să parți practic invizibil.

Ce este FB Lite?

Facebook Lite este o versiune a popularei aplicații Android de mesagerie socială care utilizează mai puține date decât versiunea obișnuită. De asemenea, este conceput pentru rețele 2G, ceea ce ajută aplicația să funcționeze în rețele cu conexiuni web lente sau instabile. Facebook Lite este disponibil pe Google Play Store pentru descărcare.

Există o aplicație pentru Marketplace?

Nu există o aplicație oficială Facebook Marketplace, deoarece serviciul este integrat în principalele aplicații Facebook pe iOS și Android, precum și în versiunea web a Facebook.

Swappa este legitim?

Swappa este cel mai sigur loc pentru a cumpăra și a vinde online tehnologie folosită ușor. Cerințele noastre stricte de înregistrare elimină dispozitivele nedorite, iar echipa noastră de asistență și moderare lucrează non-stop pentru a vă menține în siguranță.

Ce este Close5?

Close5 este o modalitate ușoară și distractivă de a cumpăra și vinde la nivel local. Găsiți articole de vânzare în cartierul dvs. și transmiteți ceea ce vindeți celor din jur în doar câteva secunde! Sunt anunțuri făcute mai ușor. Găsiți oferte pentru articole de casă, îmbrăcăminte la modă, accesorii, precum și articole pentru bebeluși și copii.

Ce face Decluttr cu lucrurile tale?

Ce este Decluttr? Decluttr este un site web (și o aplicație) care oferă oamenilor o modalitate destul de ușoară de a-și vinde articolele media uzate, cum ar fi CD-uri, DVD-uri (și Blu-ray-uri, desigur), jocuri și cărți. Acceptă și dispozitive tehnologice (ajutând la rezolvarea problemei de gunoi a tehnologiei).

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE