fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Poti sa cauti mobila dupa poza?

Pur și simplu faceți o poză cu ceva care vă place folosind camera telefonului mobil sau încărcați o imagine deja salvată. La fel, sunteți sigur că veți găsi ceea ce doriți și sunteți liber să răsfoiți prin decoruri și mobilier similare de la o varietate de comercianți.

De asemenea întrebarea este, Cum pot găsi o piesă de mobilier cu o poză? Doar deschideți browserul Chrome pe telefon și accesați pagina web care conține imaginea pe care doriți să o căutați. Atingeți și mențineți apăsat pe imagine și va apărea un meniu. Doar alegeți „Căutați această imagine pe Google” și veți obține rezultatele.

În plus, Există o aplicație pentru a găsi mobilier dintr-o poză? Iată cum mă va salva aplicația LikeThatDecor. În primul rând, o prezentare generală: încărcați o fotografie a unui pat sau a pernei sau orice altceva – fie o fotografie pe care o faceți personal, fie una pe care ați salvat-o pe telefon – și aplicația va găsi o mulțime de articole similare. Și, în unele cazuri, articolul exact.

Întrebări frecvente:

Cum pot spune unde este o piesă de mobilier?

Un semn revelator al producătorului de mobilier este o etichetă de producție, o etichetă sau o ștampilă care poartă numele creatorului. Este posibil ca un astfel de marcaj sau etichetă să fi fost plasat în interiorul unui sertar pe o comodă veche, pe spatele unei comode sau pe partea inferioară a unui scaun sau a unui scaun de canapea.

Puteți căuta Wayfair cu o fotografie?

Instrumentul este simplu: atingeți camera în bara de căutare Wayfair pentru a încărca o imagine, apoi faceți clic pe căutare pentru a căuta articole similare vizual în inventarul de opt milioane de produse Wayfair. Rezultatele pot fi achiziționate cu câteva clicuri sau salvate pe un panou de idei.

Există o aplicație pentru decorarea casei?

Homestyler. Pentru cineva căruia îi place să decoreze la fel de mult ca mine, am fost șocat că nu am folosit această aplicație mai devreme. Homestyler este o aplicație care vă permite să faceți o fotografie a spațiului dvs. și să-l umpleți cu mobilier doar prin apăsarea unui buton. Este incredibil.

Pot să fac o poză și să o caut pe Google?

Căutați cu o imagine din rezultatele căutării

Accesați images.google.com. Căutați o imagine. Atingeți imaginea. În dreapta sus, atingeți Căutați vizual această imagine .

Există un site web care poate identifica o imagine?

Căutarea inversă a imaginilor de la Google este o briză pe un computer desktop. Accesați images.google.com, faceți clic pe pictograma camerei și fie inserați adresa URL a unei imagini pe care ați văzut-o online, fie încărcați o imagine de pe hard disk sau trageți o imagine dintr-o altă fereastră.

Poți să faci o poză la ceva și să-l cauți?

Aplicația Google Goggles a fost o aplicație mobilă de recunoaștere a imaginii care folosea tehnologia de căutare vizuală pentru a identifica obiecte prin intermediul camerei unui dispozitiv mobil. Utilizatorii fac o fotografie a unui obiect fizic, iar Google caută și preia informații despre imagine.

Poți să faci o poză a ceva și să o cauți pe iPhone?

Puteți utiliza căutarea inversă a imaginilor pe iPhone pentru a identifica imagini sau pentru a găsi alte site-uri web care au folosit o anumită imagine. Căutarea inversă a imaginilor vă poate ajuta să solicitați permisiunea de la proprietarul original al dreptului de autor al imaginii sau să vedeți dacă propriile fotografii sunt folosite fără permisiune.

Există o aplicație care să ajute la identificarea antichităților?

Aflați cât de valoroase sunt antichitățile dvs. cu ValueMyStuff.

De unde știi dacă mobilierul este sculptat manual?

Cheia pentru identificarea sculpturii manuale reale este să căutați aceste inconsecvențe. Priviți sculpturile de aproape și de la distanță. Sculptura din partea dreaptă a dulapului se potrivește exact cu partea stângă? Dacă da, nu este sculptură manuală, deoarece sculptura manuală va avea inconsecvențe.

Cum încarc o fotografie pe Wayfair?

Pentru a utiliza noua funcție, cumpărătorii pot atinge pictograma camerei din bara de căutare Wayfair.com, care le permite să facă o fotografie sau să încarce una din biblioteca lor de fotografii.

Există vreo aplicație prin care poți să faci o poză a unei camere și să o remodelezi?

Hutch, gratuită pe iOS și Android, este o aplicație de renovare a casei creată astfel încât oamenii să poată încerca stiluri și idei de decor în spațiile lor făcând o fotografie a camerei pe care o renovează.

Există vreo modalitate de a fotografia o cameră și de a o proiecta online?

DecorMatters este o aplicație care vă permite să adăugați practic piese și elemente de design într-o cameră reală. Faceți o fotografie a camerei pe care doriți să o decorați și utilizați AR și rigla AR pentru a adăuga și măsura piese 3D. Acesta este o modalitate simplă de a vedea dacă o piesă pe care ați urmărit-o se va potrivi.

Există o aplicație în care să pot face o poză a bucătăriei mele și să o pot proiecta?

Houzz Interior Design este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android și vă permite să faceți și să încărcați fotografii ale bucătăriei dvs. și apoi să adăugați caracteristici precum dulapuri, lămpi, scaune și chiuvete pe imagine.

Pot să fac o poză și să o caut pe iPhone?

Există două aplicații din care puteți face o căutare de imagini Google de pe un iPhone sau iPad: aplicația Chrome (suficient de adecvat) și aplicația nativă Safari. … Apoi, introduceți adresa URL „images.google.com” în bară, care vă va duce la site-ul de imagini.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE