fbpx
4.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Puteți adăuga cuvinte cheie pentru a căuta pe google afacerea mea?

După cum ați descoperit, cea mai bună metodă pentru a seta cuvinte cheie în înregistrările Compania mea pe Google este să optimizați următoarele locații din profilul dvs.: descriere, postări, recenzii ale clienților și secțiune de întrebări și răspunsuri. De asemenea, puteți schimba oricând cuvintele cheie pe Google Business pentru a vă îmbunătăți rezultatele.

La fel, Cum adaug atribute la pagina mea de afaceri Google?
Pentru a adăuga atribute la înregistrările dvs., accesați contul Compania mea pe Google, în secțiunea Informații > Adăugați atribute > Editați. Desigur, veți putea să vă remodificați atributele dacă este necesar din contul dvs.

Pe lângă asta, Cum adaug cuvinte cheie pe site-ul meu?
Adăugați cuvinte cheie în paginile HTML, incluzând eticheta Meta Cuvinte cheie în secțiunea Head a codului. Apoi inserați o listă de cuvinte cheie relevante pentru afacerea dvs. în metaeticheta. Nu includeți niciodată cuvinte cheie care nu sunt relevante; Google vă poate penaliza pentru acest lucru.

Întrebări frecvente:

Postările GMB ajută SEO?

Postări GMB și SEO local

  • Postările GMB vă pot ajuta să vă îmbunătățiți în mod substanțial pozițiile în căutarea locală. Potrivit lui Moz, Google My Business Signals este cel mai mare factor de clasare local pentru pachete/găsitori, cu o cotă de 25,12%. Astfel, GMB Posts poate duce la o creștere directă a traficului site-ului dvs.

Sunt site-urile Google My Business bune pentru SEO?

Lista dvs. Compania mea pe Google le arată celor care caută unde și cum să vă viziteze compania. Un profil de afaceri Google vă îmbunătățește, de asemenea, SEO local. În special, o înregistrare pentru o companie locală este mai probabil să apară atunci când oamenii caută o companie din apropiere folosind Google Maps.

Câte cuvinte cheie ar trebui să folosesc în reclamele Google?

Cea mai bună regulă generală este să nu utilizați mai mult de 20 de cuvinte cheie per grup de anunțuri. Uneori, puteți scăpa folosind mai multe, dar depășirea limitei de 20 de cuvinte cheie este un semn că textul dvs. publicitar nu se potrivește cu cuvântul cheie căutat la fel de bine posibil.

Ce atribute sunt disponibile pe Compania mea pe Google?

Atributele disponibile sunt intrarea accesibilă pentru scaun cu rotile, toaletă accesibilă pentru scaun cu rotile, scaune accesibile pentru scaun cu rotile, parcare accesibilă pentru scaun cu rotile și/sau lift accesibil cu scaunul cu rotile. Pentru definiții specifice despre aceste atribute specifice de accesibilitate, vizitați pagina de accesibilitate GMB.

Ce este atributul în Compania mea pe Google?

Atributele sunt caracteristici care permit utilizatorilor să știe ce oferă unitatea dvs. Apar sub formă de pictograme pe paginile Google My Business sau pe Maps, ca în fotografia de mai jos.

Îmi pot schimba numele companiei pe Google?

Pentru a păstra informațiile despre compania dvs. pe Google exacte și actualizate, vă puteți edita profilul companiei pe Google. … De asemenea, vă puteți edita informațiile înainte de a vă verifica compania. Modificările pot include numele, categoria, adresa, orele, numărul de telefon și site-ul web.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE