fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Puteți adăuga o funcție de căutare în foile de calcul Google?

Scopul creării unei casete de căutare în Foi de calcul Google nu este doar de a căuta un anumit cuvânt în foile dvs. de calcul. Ai Ctrl+F pentru a face asta cu ușurință. Puterea reală a unei casete de căutare personalizată constă în aplicarea filtrelor și a criteriilor speciale atunci când căutați informații în foi.

Pe lângă asta, Foi de calcul Google are o funcție de căutare? Puteți găsi și înlocui cuvinte într-un document, foaie de calcul sau prezentare cu Documente, Foi de calcul și Prezentări Google. De asemenea, puteți căuta într-un fișier utilizând comanda rapidă de la tastatură Ctrl + f (⌘ + f pe un Mac).

La fel, Cum caut un nume de foaie în Foi de calcul Google? Apoi salvați fereastra de cod și reveniți la foaia pe care doriți să-i obțineți numele, apoi introduceți această formulă: =sheetName() într-o celulă și apăsați tasta Enter, numele foii va fi afișat imediat.

Întrebări frecvente:

Ce este funcția de căutare în foi?

Funcția CĂUTARE din Foi de calcul Google este utilă pentru a returna poziția în care se găsește prima dată un șir în text.

Cum caut un nume de foaie în Excel?

Accesați foaia index și apăsați simultan tastele Ctrl + F pentru a deschide caseta de dialog Găsiți și înlocuiți, introduceți un cuvânt cheie în caseta Găsiți și faceți clic pe butonul Găsiți tot. Vedeți captura de ecran: Acum toate numele foilor de lucru care conțin cuvintele cheie sunt găsite și listate în partea de jos a casetei de dialog Găsiți și înlocuiți.

Unde este bara de căutare în Foi de calcul Google?

Căutarea poate fi accesată din meniu. Atingeți butonul cu trei puncte verticale din colțul din dreapta sus pentru a afișa meniul. Atingeți „Găsiți și înlocuiți” de aici și o casetă de căutare pentru antet va apărea în partea de sus a foii de calcul. Fă o căutare.

Unde este F4 pe un Mac?

De exemplu, comanda rapidă pentru Editare celulă în Windows este F2, iar pe un Mac, este Control + U. Comanda rapidă pentru a comuta referințele absolute și relative este F4 în Windows, în timp ce pe un Mac, comanda T. Pentru o listă completă de Comenzi rapide pentru Windows și Mac, vedeți lista noastră una lângă alta.

Cum funcționează un Vlookup?

Funcția VLOOKUP efectuează o căutare verticală prin căutarea unei valori în prima coloană a unui tabel și returnând valoarea din același rând în poziția index_number. … Ca funcție de foaie de lucru, funcția CĂUTARE V poate fi introdusă ca parte a unei formule într-o celulă a unei foi de lucru.

  Cum faceți referire la numele unei foi?

  Dacă aveți un spațiu sau un caracter de punctuație în numele oricărei foi de lucru, trebuie să faceți referire la el folosind numele său inclus într-un Apostrof (”) împreună cu un semn exclamativ (!). Sintaxa este: =’Numele foii de lucru’!

  Ce face F4 în Foi de calcul Google?

  Apăsați tasta F4 pentru a comuta între referințele relative și absolute în intervale din formulele Foi de calcul Google. Este MULT mai rapid decât să dai clic și să tastați semnele dolarului ($) pentru a schimba o referință într-o referință absolută.

  Ce face Ctrl R în Foi de calcul Google?

  Ctrl+R: Duplicați datele de pe primul rând al intervalului selectat la dreapta. Ctrl+Enter: Duplicați datele din prima celulă din intervalul selectat în celelalte celule. Ctrl+Alt+9: Ascundeți rândurile. Ctrl+Shift+9: Afișează rândurile.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE