fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Puteți face reclamă în grupurile de Facebook?

Deși nu puteți viza în mod specific membrii unui grup încă în platforma Facebook Ads, puteți obține o audiență care oferă o mulțime de membri ai grupului respectiv, astfel încât să le puteți difuza anunțuri relevante.

Ținând cont de acest lucru, Puteți direcționa reclamele Facebook către grupuri? Pur și simplu nu este o opțiune oferită de Facebook. Puteți viza persoane cărora le plac anumite pagini și au interese speciale, dar nu a existat niciodată o modalitate directă de a viza alte grupuri Facebook cu reclame Facebook.

În plus, Poți promova o postare într-un grup de Facebook? Nu poți promova un grup Facebook așa cum poți cu o pagină. Iată cum să o ocoliți: scrieți o postare pe pagina dvs. Fcebook și trimiteți o notă în grup. Creați un anunț nou, selectați „Îmbunătățiți-vă postările”

Întrebări frecvente:

Cum obțin trafic către grupul meu de Facebook?

Mai întâi, invită persoanele din lista ta de e-mail. Trimite-le un e-mail care anunță grupul și invită-i să se alăture. De asemenea, trimiteți întotdeauna linkuri către grupul dvs. în buletinele informative săptămânale/lunare. Adăugați un pop-up pe site-ul dvs. pentru a vă promova grupul și pentru a-l face publicitate pe rețelele sociale.

Pot să mă alătur unui grup de Facebook ca pagină de afaceri?

Lucruri de reținut atunci când vă alăturați unui grup ca pagină

Ca Pagină, nu poți fi invitat să te alăture unui Grup, dar poți solicita doar să te alăture unuia. Dacă faceți deja parte dintr-un grup existent atât pentru profilul personal, cât și pentru pagina dvs., asigurați-vă că comutați între profiluri atunci când faceți o postare și un comentariu în cadrul grupului.

Ce este considerat un grup mare de Facebook?

Grupul tău de Facebook ar trebui să aibă peste 200 de membri.

Un grup de Facebook cu cel puțin 500 de membri este adesea considerat că a atins „masa critică” și va începe să crească de la sine.

De ce nu pot să mă alătur unui grup de Facebook ca pagină?

Dacă nu vă puteți alătura unui grup ca Pagina dvs., este posibil ca administratorii grupului să nu permită Paginilor să se alăture grupurilor lor. Pentru a vă alătura unui grup ca Pagina dvs., accesați Facebook pe un computer. Atingeți în meniul de sus. Introduceți numele grupului pe care îl căutați.

Alăturarea unui grup Facebook apare în fluxul de știri?

Nu, nu vor primi o notificare. Deși nu există o listă de grupuri în profilul cuiva, din punct de vedere istoric, aceste informații nu au fost private, deoarece recomandările de grup ar fi făcute în panourile laterale ale feedului dvs. Facebook, arătând în ce grupuri se afla prietenul dvs.

Puteți posta într-un grup ca pagină?

Noua funcție pe care o așteptau mulți administratori de grup Facebook este abilitatea de a posta ca Pagina (mai degrabă decât Profilul dvs. personal) în Grup. Odată ce Grupul dvs. este conectat la pagină, veți vedea asta ca o opțiune de fiecare dată când accesați fie postare, fie comentariu.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE