fbpx
28.6 C
New York City
luni, iulie 22, 2024

Reclamele facebook rulează automat pe instagram?

Pentru a începe, accesați pagina dvs. de Facebook și faceți clic pe Setări în colțul din dreapta sus. În coloana din stânga, faceți clic pe Instagram Ads și apoi faceți clic pe butonul Adăugați un cont din dreapta. Accesați Instagram Ads în setările paginii dvs. Facebook.

Ținând cont de acest lucru, În ce zonă a Instagram apar reclamele?
Reclamele Explorați apar în fila Explorare, o zonă a platformei în care utilizatorii descoperă conținut și conturi noi, care sunt adaptate în funcție de obiceiurile lor de utilizare a Instagram. Peste 50% dintre utilizatorii Instagram accesează Explore în fiecare lună, așa că este un loc grozav pentru a obține expunere.

De asemenea a fost întrebat, Cum pot spiona concurenții pe reclamele Facebook?
Pentru a găsi reclamele Instagram ale concurenților dvs., accesați Biblioteca de anunțuri Facebook. Apoi, filtrați reclamele concurenței după platforma pe care rulează anunțurile, de exemplu, Instagram, rețeaua de audiență sau messenger. De asemenea, puteți consulta reclamele pe pagina de Instagram a concurenței.

Întrebări frecvente:

De ce sunt reclamele mele Facebook active, dar nu rulează?

Motivul principal pentru care reclamele Facebook nu rulează este dacă, în așteptarea aprobării, anunțul este setat inactiv, setul de anunțuri este inactiv sau campania este inactivă. Cu toate acestea, dacă ați confirmat că toate acestea sunt în regulă, atunci problema ar putea fi că bugetul dvs. este prea mic sau că vizați prea îngust.

Cât de eficiente sunt reclamele Facebook și Instagram?

3. Facebook are cel mai mare CTR, de 3,06% în medie, comparativ cu Instagram, care este de 0,68% 4. Pe Instagram, feed-ul este plasarea publicitară în care își orientează majoritatea brandurilor bugetele. … 8. Facebook Feed are cel mai mare CTR mediu de 4,69%, urmat de feed video Facebook, cu un CTR mediu de 2,06%

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE